Είδος πολυτελείας το σουβλάκι: Κοντεύει να φτάσει τα 4 ευρώ το πιτόγυρο!

Είδος πολυτελείας το σουβλάκι: Κοντεύει να φτάσει τα 4 ευρώ το πιτόγυρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ακρίβεια συνεχίζει να… χτυπάει το αγαπημένο φαγητό του Έλληνα, το σουβλάκι!

Έχουν ξεφύγει τόσο πολύ οι τιμές των υλικών, που το πιτόγυρο κοντεύει να φτάσει -ή και έχει φτάσει σε ορισμένα καταστήματα- τα 4 ευρώ!

Ο Άρης Χρονόπουλος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείων στο Χαϊδάρι, το Αιγάλεω και την Παλλήνη, με δηλώσεις του στο OPEN τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε πρόβλημα από τις πρώτες ύλες, που ψωνίζουμε, για παράδειγμα πίτες, ηλιέλαιο, κοτόπουλο, κρέατα, χαρτιά. Ό,τι και να ψωνίζουμε έχει μία αύξηση. Ο κόσμος, ναι, γκρινιάζει. Δεν είναι διαβασμένος. Δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται στην αγορά. Το δεκάλιτρο (ηλιέλαιο) αγοράζαμε 1,40 τον Φλεβάρη και τώρα αγοράζουμε 3,20-3,49 το κιλό. Τα κρέατα έχουν μία αύξηση από τον Ιανουάριο, συγκεντρωτικά, περίπου 35%».

Και προσθέτει: «Η συχνότητα των πελατών απ’ ό,τι παρατηρούσα ήταν γύρω στις τρεις φορές την εβδομάδα, τώρα έχει πάει μία και μπορεί να είναι και λιγότερη η παραγγελία. Δηλαδή η συχνότητα των πελατών έχει μειωθεί πολύ και φοβάμαι για τις θέσεις εργασίας. Δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε και το ανάλογο προσωπικό. Η μέση παραγγελία ανά καλάθι όπως το λέμε εμείς στα μαγαζιά μας από 11 ευρώ που ήταν έχει πάει στα 8,5 ευρώ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X