Μιλγουόκι: Η επιτυχία των Μπακς φέρνει γήπεδο ποδοσφαίρου και χώρο συναυλιών

Μιλγουόκι: Η επιτυχία των Μπακς φέρνει γήπεδο ποδοσφαίρου και χώρο συναυλιών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ανακοινώσει πως θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν «μία νέα επένδυση». Στην πόλη αποτελεί κοινό μυστικό.

Και είναι αποκλειστικά έργο της οικονομικής επιτυχίας και ευτυχίας που έχουν φέρει οι πρωταθλητές – για λίγες ακόμη ημέρες – Μπακς και το… άστρο του ανθρώπου που ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ήδη οι Μπακς αγωνίζονται στη νέα και υπερσύγχρονη έδρα του, το Fiserv Forum. Το Μιλγουόκι (στο δυτικό κομμάτι του) αναμένεται να αποκτήσει τη δική του ομάδα ποδοσφαίρου, γι’ αυτό το λόγο ανάμεσα στις νέες επενδύσεις θα είναι και ένα γήπεδο χωρητικότητας 8.000 θεατών, με συνθετικό χλοοτάπητα.

Και δίπλα απ’ αυτό, στην Iron District, αναμένεται να δημιουργηθεί και ένας συναυλιακός χώρος για 3.500 ανθρώπους.

Πίσω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο βρίσκεται ένας μικρομέτοχος των Μπακς, ο Τζιμ Κάτσμαρτσικ, με την ομάδα που θα δημιουργηθεί να αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία (USL, μία κάτω από το MLS).

Επίσης, στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθεί και ένα ξενοδοχείο, με εστιατόριο που θα έχει θέα στο γήπεδο.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X