ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης, η αδράνεια αποφάσεων και τα στελέχη σε αναμμένα κάρβουνα

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης, η αδράνεια αποφάσεων και τα στελέχη σε αναμμένα κάρβουνα
Photo Credits: INTIME

Όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν τις σημαντικές αλλαγές αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιλέγει και κινείται στο δικό του πλαίσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω αλλαγών μετά την «καταστροφική» χρονιά που μόλις τελείωσε. Μάλλον καλύτερα: θα έπρεπε να βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό αναφορικά με τις απαιτούμενες αλλαγές στο οργανόγραμμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης.

Οι μόνες… ειδήσεις είναι η πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα, η νέες εμφανίσεις για την «OPAP Arena», η δημόσια δήλωση του Πέτρου Μάνταλου με φόντο την αποχώρηση του και το «αντίο» του Αντρέ Σιμόες με αιχμές για όσους σχεδίασαν την φετινή σεζόν.

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης, η αδράνεια αποφάσεων και τα στελέχη σε αναμμένα κάρβουνα

Όλη η ΑΕΚ περιμένει τον Μελισσανίδη

Η αλήθεια είναι ότι από το ματς-αποκλεισμός της ΑΕΚ από την Ευρώπη στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη πέρασε πάνω από μία εβδομάδα και δεν υπάρχει στίγμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μιλά με ελάχιστους στο περιβάλλον του, κάνει επαφές με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και εκτός του χώρου, για την ενίσχυση του οργανισμού σε καίρια πόστα, ενώ τα νυν στελέχη βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα για το μέλλον τους στην εταιρία αφού δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση παραίτησης τους και αποχώρησης τους από την ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχουν και σημαντικά στελέχη που αισθάνονται (και κινούνται…) ως «σίγουροι» και για τη νέα χρονιά.

Αυτή την στιγμή είναι όλα ανοιχτά στην ΑΕΚ, παίζουν αρκετά σενάρια και ονόματα, αλλά ο Μελισσανίδης αυτή την φορά καλείται να πάρει τις σωστές αποφάσεις για πρόσωπα αλλά και το σχέδιο μιας και δεν υπάρχουν νέα περιθώρια για λάθη… Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν δείχνει πανικό ο αφεντικό της ΑΕΚ και ζυγίζει όλα τα δεδομένα.

Το όνομα του Μπρούνο Άλβες είναι το ένα όνομα που θα μπει κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ θα αλλάξουν και πρόσωπα της καθημερινότητας της ΑΕΚ στα Σπάτα. Επίσης, ο Μελισσανίδης σκέφτεται σοβαρά την ενίσχυση της εταιρίας με συνεργασία με γνωστό δικηγόρο που γνωρίζει τον χώρο, όπως υπήρχε προ καιρού ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X