ΑΕΚ: Ο Αραούχο δουλεύει για να είναι απόλυτα έτοιμος στην προετοιμασία

ΑΕΚ: Ο Αραούχο δουλεύει για να είναι απόλυτα έτοιμος στην προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Ρίχνει δουλειά ο Σέρχιο Αραούχο για να είναι έτοιμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο πάντα αποδεικνύει ότι είναι ένας υπεύθυνος επαγγελματίας που δουλεύει πολύ σε ατομικό επίπεδο για να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ.

Στον δεύτερο γύρο των play offs ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός στάθηκε άτυχος καθώς μια θλάση στον προσαγωγό τον άφησε νοκ-άουτ. Ο Αραούχο έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να παίξει στο καθοριστικό ματς με τον Άρη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό πέρα από λίγα λεπτά στο τέλος της αναμέτρησης.

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο «Τσίνο» δεν σταματάει ποτέ το ατομικό πρόγραμμα και τη σκληρή δουλειά. Ειδικά όταν προέρχεται από τον συγκεκριμένο τραυματισμό που τον έθεσε εκτός μάχης στην κρίσιμη τελική ευθεία της σεζόν, κατά την οποία η Ένωση δεν κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει το πολύτιμο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Αραούχο ουσιαστικά ακολουθεί ένα ατομικό πρόγραμμα στις διακοπές του παρόμοιο με το περσινό προκειμένου να βελτιωθεί σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και δύναμης. Ήταν κάτι που πραγματοποιούσε σε καθημερινή βάση το περσινό καλοκαίρι προκειμένου να έρθει απόλυτα έτοιμος στην ΑΕΚ, όταν εκείνη την περίοδο διεξάγονταν οι διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του στους κιτρινόμαυρους.

Έτσι και τώρα, ο Αραούχο δεν χάνει ούτε μέρα που να μην ρίχνει βάρος στην ατομική δουλειά, έχοντας πάρει ειδικό πρόγραμμα για την περίοδο των διακοπών του. Ο «Τσίνο» είναι αποφασισμένος και φέτος να ξεκινήσει την προετοιμασία της ΑΕΚ όντας στο 100% της ετοιμότητάς του. Ειδικά τη φετινή σεζόν που η Ένωση θα μπει στην «OPAP Arena» και ο Αργεντινός φορ θα αποτελεί ένας από τις «σημαίες» των κιτρινόμαυρων στην εποχή της εισόδου στο νέο γήπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X