ΑΕΚ: Οι 14 παίκτες που βρίσκονται στον «αέρα»

ΑΕΚ: Οι 14 παίκτες που βρίσκονται στον «αέρα»
Photo Credits: INTIME

Πολλές αλλαγές αναμένονται φέτος στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι ούτε το φετινό ένα εύκολο καλοκαίρι για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που λαμβάνουν τις καίριες αποφάσεις. Φαίνεται ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι το “αφεντικό” του ξεκαθαρίσματος στο ρόστερ της ομάδας και έχει 14 διαφορετικές περιπτώσεις να εξετάσει και να αποφανθεί.

Οι 14 παίκτες της ΑΕΚ

Παναγιώτης Τσιντώντας: Δεν έπεισε ότι παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια κάτω από το γκολπόστ, ούτε ως δεύτερος. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις για τον επόμενο 2ο τερματοφύλακα της ομάδας.

Συμβόλαιο έως το: 2023

Γιώργος Αθανασιάδης: Στην ΑΕΚ περιμένουν να έρθει σοβαρή πρόταση αγοράς του μετά την εντυπωσιακή σεζόν του με τη Σέριφ Τιρασπόλ. Κοστολογείται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Συμβόλαιο έως το: 2023

Μιχάλης Μπακάκης: Με μόλις 2 εμφανίσεις σε επίσημα ματς κι αυτές τον περασμένο Ιούλιο κόντρα στη Βέλεζ, είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί οικονομικό αγκάθι για την ομάδα.

Συμβόλαιο έως το: 2023

Κλεμάν Μισελέν: Δεν “έπιασε” στην ΑΕΚ και δεν αισθάνεται καλά σε αυτήν. Αναζητείται ήδη μεταξύ των δύο πλευρών η φόρμουλα διαζυγίου ώστε αμφότερες να βγουν οφειλόμενες.

Συμβόλαιο έως το: 2025

Στράτος Σβάρνας: Έπεσε σε δυσμένεια από τη στιγμή που συνήψε συμφωνία με τον ατζέντη του Μάρκο Λιβάγια, Βιτσέντζο Καβαλιέρε. Θέλει να βρει ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται.

Συμβόλαιο έως το: 2025

Όγκνιεν Βράνιες: Κάκιστη σεζόν από τον Βόσνιο στόπερ και αποξένωσή του από το σύνολο το τελευταίο διάστημα, κυρίως με δική του υπαιτιότητα.

Συμβόλαιο έως το: 2023 (+1)

Γιώργος Τζαβέλλας: Μεταγραφή που δεν βγήκε και δεν ταίριαξε με τον Βράνιες. Ο Αλμέιδα έχει ήδη εισηγηθεί απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

Συμβόλαιο έως το: 2023

Μίλαν Μοχαμάντι: Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, ενώ ο ίδιος αισθάνεται πιεσμένος έως και απογοητευμένος από τη νοοτροπία που επικρατούσε στην ομάδα.

Συμβόλαιο έως το: 2024

Νταμιέν Λε Ταλέκ: Η απογοήτευση της σεζόν, καθώς αποκτήθηκε με προοπτική να κάνει τη διαφορά και βυθίστηκε στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας. Οικονομικό βαρίδι 750.000 ευρώ.

Συμβόλαιο έως το: 2023 (+1)

Αλεξάντερ Φράνσον: Ουδείς κατάλαβε τον λόγο που προστέθηκε στο ρόστερ τον περασμένο Γενάρη, ούτε ο ίδιος, ούτε καν εκείνοι που τον επέλεξαν.

Συμβόλαιο έως το: 2023

Πέτρος Μάνταλος: Άνοιξε από μόνος του την πύλη της εξόδου από την ΑΕΚ και απομένει να ακούσουμε αυτά που έχει τάξει ότι θα πράξει. Όλα είναι ανοιχτά με την περίπτωσή του.

Συμβόλαιο έως το: 2024

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Πολύ πρόσφατα, δήλωσε σε Μέσο της Σουηδίας ότι δεν το κουνάει ρούπι από την ΑΕΚ, η οποία θέλει να απαλλαγεί από την παρουσία του. Πρόβλημα…

Συμβόλαιο έως το: 2024

Νόρντιν Άμραμπατ: Δήλωσε δημοσίως ότι θέλει να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ωστόσο, ο Αλμέιδα τον θέλει και θα επιχειρήσει να τον μεταπείσει.

Συμβόλαιο έως το: 2023

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για άλλον φορ. Ο Ιρανός επιθετικός, πάντως, θέλει να εξαντλήσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Συμβόλαιο έως το: 2023

Πηγή: Sport24

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X