Τέλος από την ΑΕΚ ο Γέβτιτς - Ενημέρωσε την Ρουμπίν Καζάν ότι δεν θα τον κρατήσει

Τέλος από την ΑΕΚ ο Γέβτιτς - Ενημέρωσε την Ρουμπίν Καζάν ότι δεν θα τον κρατήσει
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τη Ρούμπιν Καζάν πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ντάρκο Γέβτιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος από την ΑΕΚ ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι», στην επικοινωνία που είχαν με την Ρουμπίν Καζάν, κατά τη διάρκεια της οποίας γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον για τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ, ενημέρωσαν τους Ρώσους ότι δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Ντάρκο Γέβτιτς, σύμφωνα με το «Sport24».

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός Ντάρκο Γέβτιτς, ήταν μία από τις περιπτώσεις που βούλιαξαν στο γενικότερο ναυάγιο της ΑΕΚ. Ουδέποτε καταλάβαμε τι σόι παίκτης είναι και αν θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, από την οποία αποχωρεί με 19 συμμετοχές και 4 ασίστ, οι τρεις εκ των οποίων σε αγώνα Κυπέλλου.

Ο παίκτης αγωνίστηκε στους κιτρινόμαυρους ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν, ενώ υπήρχε συμφωνία για οψιόν αγοράς 600 χιλιάδων ευρώ. Η ΑΕΚ ενημέρωσε με επίσημο τρόπο τη ρωσική ομάδα ότι δεν σκοπεύει να κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ότι στο ευχαριστήριο μήνυμα της ΑΕΚ προς τη Ρούμπιν, σημειώνεται επίσης ότι ο Γέβτιτς υπήρξε άψογος ως επαγγελματίας στην πορεία του με την Ένωση, αλλά δεν είναι εντός των πλάνων του νέου προπονητή, Ματίας Αλμέιδα.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X