AEK: Θέλει τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ της Ρουμπίν Καζάν!

AEK: Θέλει τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ της Ρουμπίν Καζάν!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ της Ρουμπίν Καζάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σε επικοινωνία που είχε με την Ρουμπίν Καζάν για τον Ντάρκο Γέβιτιτς γνωστοποίησε ότι ενδιαφέρεται για τον Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ιν Μπέομ.

Πρόκειται για διεθνή επιτελικό μέσο, με 30 συμμετοχές και 5 γκολ στην εθνική ομάδα της χώρας του, ποδοσφαιριστή του άξονα με δημιουργικές κι εκτελεστικές ικανότητες, ο οποίος αγοράστηκε από τη ρωσική ομάδα αντί 3 εκατ. ευρώ, όταν αγωνιζόταν στο MLS με τη φανέλα του Βανκούβερ. Μάλιστα η απάντηση που στην ΑΕΚ έλαβαν, είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος προς συζήτηση.

Σύμφωνα με το «Sport24» τον 25χρονο Μπέομ γνωρίζει καλά ο Ματίας Αλμέιδα, από την παράλληλη πορεία τους στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αποτελεί δική του εισήγηση και είναι παίκτης που θέλει πολύ στον άξονα της ομάδας, για να του δώσει το ρόλο που μέχρι πρότινος είχε -και δεν ξέρουμε αν θα εξακολουθήσει να έχει- σε αυτήν, ο Πέτρος Μάνταλος.

Απομένει ασφαλώς να διευκρινιστεί το status των ξένων παικτών που παίζουν στη Ρωσία, από την UEFA. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνουν όλοι ελεύθεροι. Η ΑΕΚ προς το παρόν συζητά για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς στηριζόμενη στην καλή σχέση που έχει αναπτύξει με τη Ρούμπιν, όμως σε περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος, η υπόθεση θα δυσκολέψει.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X