Αναμένονται εξελίξεις με Μάνταλο - Δεν έχει αλλάξει στάση

Αναμένονται εξελίξεις με Μάνταλο - Δεν έχει αλλάξει στάση
Photo Credits: INTIME

Αν και ίσως βιάστηκε να μιλήσει δημόσια, ο Πέτρος Μάνταλος φαίνεται να είναι στην ίδια ψυχολογική διάθεση όπως αμέσως μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… κερασάκι στη τούρτα όλων όσων έζησε η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα της σεζόν, ήταν οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου, που μίλησε για ανάληψη ευθυνών από πλευράς του με πράξεις κι όχι με λόγια.

Σχεδόν όλοι το πήραν ως προαναγγελία αποχώρησης με δική του πρωτοβουλία. Ακολούθησε η αποκάλυψη του Βασίλη Βέργη στο SDNA για τη κάθετη άποψη του Δημήτρη Μελισσανίδη («ο Μάνταλος θα φύγει όταν φύγω κι εγώ») σε σχέση με τη παρουσία του Έλληνα διεθνή μέσου. Έχει τελειώσει εδώ το θέμα; Όχι είναι η απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι είχαν την ευκαιρία και μέσα από την ΑΕΚ και στον περίγυρο της ομάδας να έχουν κάποια επαφή με τον Μάνταλο, διαπιστώνουν πως η ψυχολογία του και οι προθέσεις που εκφράζει, είναι στο ίδιο μοτίβο με όσα είπε μετά τη λήξη του τελευταίου ματς της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα για τον Πέτρο Μάνταλο

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X