Μπαπέ: 700.000 τον έκαναν unfollow στο Instagram μετά την ανανέωσή του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ για το μέλλον του: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, δεν έχω κάτι να πω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς ακολούθους του στο Ιnstagram.

Οι Παριζιάνοι έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν τον 23χρονο αστέρα τους στο «Παρκ Ντε Πρενς». Προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, οι άνθρωποι της Παρί του προσέφεραν αστρονομικό συμβόλαιο. Τελικά, ο Μπαπέ είπε το πολυπόθητο «ναι» στον γαλλικό σύλλογο και με αυτόν τον τρόπο απέρριψε την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε δώσει τα χέρια πριν συμφωνήσει με την Παρί.

Την επέκταση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Γαλλίας αλλά και την αλλαγή στη στάση της συμπεριφοράς του δεν την είδαν με καλό μάτι πολλοί θαυμαστές του. Οπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο «El Chiringuito», ο 23χρονος Γάλλος αστέρας είδε 700.000 followers του να τον κάνουν unfollow στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Για την ιστορία πάντως, ο Μπαπέ αυτή τη στιγμή έχει 71 εκατομμύρια ακόλουθους…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X