Το μυαλό τους εκτός ΑΕΚ

Το μυαλό τους εκτός ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ δεν βρέθηκαν κοντά στην ομάδα στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ άσχημη εντύπωση άφησε η στάση αρκετών ποδοσφαιριστών στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο φινάλε των πλέι οφ της Super League.

Οι Πέτρος Μάνταλος και Σέρχιο Αραούχο βρέθηκαν μαζί στο κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ και κατέβηκαν μάλιστα και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Μάλιστα, ο πρώτος γνωρίζοντας ότι θα ακούσει… πολλά και θα γίνει στόχος από τους φίλους της ομάδας προ τιμήν του πήγε στο γήπεδο.

Στην εξέδρα κάτω από τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε και ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος επίσης ήταν εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, όπως και ο αρχηγός της Ένωσης. Αυτοί που δεν βρέθηκαν καν στο ΟΑΚΑ και δημιούργησαν άσχημη εντύπωση ήταν ο Ογκνιεν Βράνιες, ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Μάλιστα, ο πρώτος είχε φύγει από το μεσημέρι, πριν το ματς, με το αεροπλάνο για Βελιγράδι, ενώ και το περιστατικό με τον Γκρεκόρζ Κριχόβιακ δεν είναι τιμητικό για κανέναν στο κλαμπ. Ο Πολωνός μέσος ζήτησε αλλαγή στο ημίχρονο και μόλις βγήκαν οι συμπαίκτες του για το β’ ημίχρονο, ο ίδιος ντύθηκε, μάζεψε τα πράγματα του και αναχώρησε από το γήπεδο.

Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήγε αμέσως στο αεροδρόμιο και ταξίδεψε για το εξωτερικό, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X