ΑΕΚ και κόσμος δυναμικά για το 1-0 κόντρα στον Προμηθέα (20:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

ΑΕΚ και κόσμος δυναμικά για το 1-0 κόντρα στον Προμηθέα (20:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ξεκινάνε τα playoff για την ΑΕΚ με έναν κρίσιμο αγώνα

Η μεγάλη ώρα ήρθε, τα playoff  ξεκινάνε για την ΑΕΚ που υποδέχεται (ERT3) τον Προμηθέα στον πρώτο αγώνα της σειράς, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η σειρά κρίνεται στις 2 νίκες για αυτό είναι πολύ σημαντικό η Ένωση να κάνει σήμερα το 1-0.

Η ΑΕΚ αναμετρήθηκε με την ομάδα της Πάτρας 2 φορές φέτος και την κέρδισε εντός και εκτός έδρας, όμως σήμερα θα είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο Κούρο Σεγκούρα θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση το, αφού θα επιστρέψουν στην 12δα ο Δημήτρης Φλιώνης, ενώ και ο Έρικ Γκρίφιν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κάποια λεπτά, μετά την πολύμηνη αποχή του.

Από την άλλη πλευρά ο Μάκης Γιατράς, θα έχει στην διάθεση του τον Κέντρικ Ρέι, που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και δηλώθηκε ξανά στην λίστα του ΕΣΑΚΕ, ενώ αντικατέστησε και τον Φράνκαμπ με τον Μάρκους Φόστερ που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα.

Στην ΑΕΚ περιμένουν την δυναμική παρουσία του κόσμου της ομάδας που θα δώσει ώθηση και θα βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν την νίκη. Πριν από το τζάμπολ θα βραβευτεί και ο Κίνο Κολόμ που έσπασε το ρεκόρ ασιστ για μια σεζόν στην ομάδα, ενώ θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) και Βάσω Τσαρούχα (Αττικής), μαζί με τον Αργύρη Καλδίρη (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X