Πανέτοιμη για το 2-2! Η ΑΕΚ σήμερα (19:30 enwsi.gr, LIVE σχολιασμός) κόντρα στον Ολυμπιακό στη Χαλκίδα

Κεδέρης: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, πάμε τώρα για το 2-2»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει σήμερα το 2ο και πιο καθοριστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα προς την ολική ανατροπή και την κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις (19:30, ERTSPORTS) τον Ολυμπιακό για τον 4ο τελικό της Handball Premier.

Η «Ένωση» μετά τη μεγάλη επικράτησή της στον 3ο Τελικό, στοχεύει, ως τυπικά φιλοξενούμενη, να φέρει τη σειρά στα ίσια και την Τετάρτη μπροστά στον κόσμο της να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα στην ιστορία της.  Ο Αλέξης Αλβανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του οι οποίοι δηλώνουν «ετοιμοπόλεμοι» για να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την μεγάλη «μάχη». Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της στο «Γ. Κασιμάτης» με τον Αλέξη Αλβανό να ζητάει ξανά από τους παίκτες του πειθαρχία και απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό τους πλάνο για να μπορέσουν να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό να θέλει παραπάνω τη νίκη ωστόσο η ΑΕΚ με το παιχνίδι της έχει τον πρώτο λόγο για φέρει την σειρά σε 2-2.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr πως είναι ικανοποιημένος από την δουλειά που έκαναν οι παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες και τόνισε πως περιμένει από την ομάδα του να μπει συγκεντρωμένη και να έχει πειθαρχία στο παιχνίδι της: «Άλλος ένας τελικός που θα κριθεί σίγουρα στις λεπτομέρειες! Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία της εβδομάδας, καθώς δουλέψαμε στο πλάνο που θέλουμε να ακολουθήσουμε στον αγώνα. Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα βασικά στοιχεία που ζητήσαμε από τους παίκτες μας».

Το σημερινό πρόγραμμα

Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

4ος τελικός Handball Premier

Χαλκίδας 19:30 (ertsports), Ολυμπιακός- ΑΕΚ

(Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης- Μιχαηλίδης)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X