Φλιώνης: «Πάμε να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο μας»

Φλιώνης: «Πάμε να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Φλιώνης κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο

Το εβδομαδιαίο του σχόλιο στον μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ έκανε ο Δημήτρης Φλιώνης και μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ομάδα και τον κόσμο

Ξεκινά η διαδικασία των play offs στο Πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Προμηθέα.
Νομίζω, ότι σε μία πολύ ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο, με ατυχίες πρωτοφανείς, πετύχαμε τον καταρχήν στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στα play offs και όσο ψηλότερα, στην κανονική περίοδο.

Δεν θα ήθελα ν’ αναφερθώ ξανά στο πώς φτάσαμε ως εδώ. Λίγο έως πολύ γνωρίζει όλος ο κόσμος τα όσα περάσαμε. Δείξαμε, ωστόσο, ότι είχαμε ψυχικά αποθέματα και στοχοπροσήλωση στις εντολές των προπονητών μας και σ’ ένα βαθμό είμαστε ικανοποιημένοι.

Ανεξάρτητα από την ποιότητα της αποδόσής μας, σε όλες τις περιπτώσεις παίξαμε με καρδιά κι αυτό νομίζω, ότι είναι το πιο σημαντικό.

Από δω και πέρα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργεια, που βγάζαμε στο παρκέ μέχρι και πριν από τον αγώνα της Πυλαίας και να διεκδικήσουμε πάλι τα καλύτερα. Για την ομάδα και τον κόσμο της.

Ειδικά ο κόσμος σ’ αυτή τη φάση θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ό,τι κάνουμε. Είναι προφανές, ότι τον θέλουμε δίπλα μας, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Προμηθέα στα Άνω Λιόσια. Η συμβολή του ειδικά στην έδρα μας είναι καθοριστική.

Βοηθάει βέβαια και η δυναμική του γηπέδου μας. Όλα αυτά μαζί μάς έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσουμε σε νίκες στα Άνω Λιόσια.

Θα τα πούμε στο γήπεδο…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X