ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο στο διεθνές μίτινγκ Συλλόγων «Hellas Open»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΑΕΚ οι οποίες πήραν μέρος στο διεθνές μίτινγκ Συλλόγων «Hellas Open», του οποίου η αυλαία έπεσε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» μετά το χρυσό κατέκτησε χθες το ασημένιο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 72,9333 β.  Για την ΑΕΚ συμμετείχαν οι Βασιλοπούλου Μαρίνα, Κουπαλόγλου Δήμητρα, Λιμάνη Βενετία, Λιμάνη Εύκλεια, Μανασάκη Αικατερίνη, Παπαγιαννάκη Βάια, Πατάκα Γρηγορία, Τάτση Ελένη.

Πρώτη θέση κατέκτησε ο ΑΟ Χανίων με τις Αντωνία Μπόκου, Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Μαρία Τζιφετάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη που βαθμολογήθηκαν με 73,5000 β. Το χάλκινο  κατέκτησε ο ΣΚ Ροή με 72,7333 β. Τις απονομές έκανε η Δέσποινα Καράμπελα, ειδική γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος.

Να θυμίσουμε πως στην αυλαία του Hellas Artistic Swimming Open το τεχνικό ντουέτο της ΑΕΚ, κατέκτησε την πρώτη θέση! Οι αθλήτριες Βασιλοπούλου Μαρίνα και Μανασάκη Αικατερίνη με τις προπονήτριες τους, Θεοδωρίδου Δέσποινα και Γεωργίου Ελένη, κατέκτησαν το πρώτο χρυσό της διοργάνωσης και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Δείτε φωτογραφίες :

ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X