ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Αλβες, διεργασίες για τις επόμενες κινήσεις

ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Αλβες, διεργασίες για τις επόμενες κινήσεις
Photo Credits: INTIME

Θέμα χρόνου η επισημοποίηση της επιστροφής του Μπρούνο Αλβες στην ομάδα σε ρόλο κοντά στην ομάδα, ανοιχτές οι επόμενες κινήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί κοινό μυστικό εδώ και καιρό. Στην ΑΕΚ είχαν την ιδέα στη διαδικασία ενίσχυσης του στελεχιακού δυναμικού να στραφούν στον Μπρούνο Αλβες.

Επειτα από τη μονοετή παρουσία του ως παίκτης (τη σεζόν 2004/05) ο Πορτογάλος βρίσκεται προ των πυλών της Ενωσης και φαίνεται πως αποτελεί θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας. Ο Αλβες κλείνει τη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα και είναι έτοιμος να προβάρει κοστούμι παραγοντικό.

Στην ΑΕΚ θεωρούν, ότι ο Αλβες είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, διότι είναι μια από τις μετρημένες επιλογές προσώπων που συνδυάζουν σχέση με την ομάδα και πολύ υψηλό διεθνές ποδοσφαιρικό στάτους. Πρόκειται για παίκτη που έπαιξε σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά κλαμπ της ευρωπαϊκής ηπείρου, είχε ακόμα και το περιβραχιόνιο της εθνικής Πορτογαλίας. Εχει σημαντική απήχηση στον κόσμο με το στυλ και τη σχέση που έχει αναπτύξει από τη μονοετή παρουσία του και εκτιμούν πως θα μπορέσει να βοηθήσει κι από πλευράς ουσίας.

Δείτε περισσότερα για τις επαφές της ΑΕΚ με τον Μπρούνο Άλβες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X