Ζιντάν: Άκυρο στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει την Εθνική Γαλλίας

Ζιντάν: Άκυρο στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει την Εθνική Γαλλίας
Photo Credits: INTIME

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε αρνητικά στην Παρί αφού στόχος του είναι η Εθνική Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την μια ακόμη αποτυχία για κατάκτηση του Champions League είναι στην αναζήτηση προπονητή αφού ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ένα από τα ονόματα, που βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ιθυνόντων της Παρί είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Telefoot», η πρώτη απάντηση που έδωσε ο πρώην τεχνικό της Ρεάλ ήταν αρνητική.

Ο Ζιντάν, ο οποίος παραμένει ελεύθερος περιμένει μια ευκαιρία της αρεσκείας του, για να συνεχίσει την καριέρα του στους πάγκους. Όπως όμως όλα δείχνουν το πρότζεκτ της Παρί δεν είναι αυτό, που αναζητά ο ίδιος, καθώς η επιθυμία του 49χρονου προπονητή δεν είναι άλλη από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γαλλίας.

Σε περίπτωση που τελικά δεν αλλάξει κάτι, τότε οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Γαλλίας, θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, μιας και αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X