Μέσι: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που ήταν στόχος μας - Αφήνει πικρή γεύση ο αποκλεισμός στο Champions League

Μέσι: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που ήταν στόχος μας - Αφήνει πικρή γεύση ο αποκλεισμός στο Champions League
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι μέσα από ανάρτηση του έκανε μια σύνοψη της φετινής αγωνιστικής περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νικηφόρα επικράτηση της Παρί Σεν Ζερμεν με 5-0 στην αναμέτρηση με την Μετς το Σάββατο (21/5) ήταν η τελευταία για την φετινή σεζόν στην ομάδα του Παρισιού.

Το φινάλε της σεζόν βρήκε την ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, να προσθέτει στο παλμαρέ της ακόμα ένα τρόπαιο. Ο Λιονέλ Μέσι με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε μέσω αυτής τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σε αυτή ο «Πούλγκα» υποστήριξε πως παρά τον τίτλο, στην ομάδα έχει μείνει ακόμα η πικρία του αποκλεισμού από την συνέχεια του Champions League, με τον ίδιο παράλληλα να στέλνει το μήνυμα του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

«Η σεζόν τελείωσε και ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν από τότε που ήρθα και την οικογένειά μου που πάντα με ακολουθεί και με στηρίζει. Ήταν μια διαφορετική χρονιά λόγω όλων όσων συνέβησαν, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το πρώτο μου τρόπαιο στο Παρίσι.

Έχει μείνει μία πικρή γεύση από τον αποκλεισμό στο Champions League σε μια μάχη στην οποία ήμασταν καλύτεροι. Θέλω όμως, να σταθώ στον τίτλο που πρόσθεσα, που ήταν επίσης ένας από τους στόχους.

Σίγουρα έρχονται καλύτερα πράγματα το 2022, θα είναι μια σημαντική χρονιά και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε με φιλοδοξία τα πάντα. Τα λέμε σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα του ο ίδιος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X