Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 17 συλλήψεις οπαδών (VIDEO)

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 17 συλλήψεις οπαδών (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γκολ του Αϊτόρ ήταν καθοριστικό για να δώσει στον Παναθηναϊκό το κύπελλο Ελλάδας σε μια αναμέτρηση που δεν έλειψαν τα επεισόδια για ακόμη μια φορά και οι αρκετές διακοπές που υπήρξαν τόσο στην αρχή του παιχνιδιού όσο και κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.: 17 οπαδοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

18 βεγγαλικά

12 ναυτικές φωτοβολίδες

10 καπνογόνα

10 βεγγαλικά με φυτίλι

2 πυρσοί

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του Σταδίου, συνεχίζεται.


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X