ΑΕΚ: Οδηγός η άμυνα για τη νίκη και στον 4ο τελικό!

Κεδέρης: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, πάμε τώρα για το 2-2»
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον σημαντικότερο μέχρι τον επόμενο αγώνα της χρονιάς καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Χαλκίδα στον 4ο τελικό της σειράς με στόχο φυσικά να κάνει το 2-2 και να διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο τελικό, ολοκληρώνοντας έτσι την ολική ανατροπή.

Η ομάδα δουλεύει εντατικά αυτή την εβδομάδα με την ψυχολογία να έχει αντιστραφεί πλήρως μετά τη νίκη της προηγούμενη εβδομάδα. Ο προπονητής Αλέξης Αλβανός και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για το κρίσιμο ματς χωρίς να αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση τους και δηλώνουν «ετοιμοπόλεμοι» για να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Η ΑΕΚ έχει δουλέψει αυτές τις ημέρες πάνω στο αγωνιστικό της πλάνο έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο «διαβασμένη» στον τέταρτο τελικό. Η εμφάνιση στον τρίτο αγώνα θα αποτελέσει σίγουρα οδηγός ωστόσο υπάρχουν αρκετά στοιχεία που μπορεί να βελτιώσει η ΑΕΚ και αυτό θα επιδιώξει παρουσιάζοντας ακόμα καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Αυτό που περιμένει σίγουρα ο Αλέξης Αλβανός είναι να διατηρήσει η ομάδα το αγωνιστικό της πλάνο στην άμυνα η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Οι τερματοφύλακες επίσης θα παίξουν μεγάλο ρόλο ωστόσο μια καλή αμυντική λειτουργία θα βοηθήσει και τους τερματοφύλακες. Επιπλέον η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί ξανά το γρήγορο παιχνίδι της με την συνεχή κυκλοφορία της μπάλας η οποία δυσκολεύει το έργο των αντιπάλων. Το σημαντικότερο βέβαια είναι η ομάδα να μπει παθιασμένη και να δείξει μέσα στο γήπεδο πως θέλει μόνο τη νίκη.

Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση που φτάσει η σειρά σε 5ο τελικό το ματς είναι αρχικά προγραμματισμένο για Τετάρτη ωστόσο δεν αποκλείεται να μετατεθεί για Πέμπτη λόγω της Κρατικής τηλεόρασης που θέλει να μεταδώσει το παιχνίδι από ελεύθερο κανάλι και όχι μέσω του ertsports όπως έγινε στο προηγούμενο ματς,.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X