ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια και Κρέσπο αποβλήθηκαν μετά το τέλος του τελικού και χάνουν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια και Κρέσπο αποβλήθηκαν μετά το τέλος του τελικού και χάνουν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποβλήθηκαν μετά την λήξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στον επεισοδιακό τελικό του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πάντως ο τελικός σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που ξέσπασαν στις εξέδρες του γηπέδου, ωστόσο και στο γήπεδο υπήρχαν πολλά νεύρα και μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν νευριασμένοι και απογοητευμένοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν στον Λαόθ για τις αποφάσεις του, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να εκφράζει δημόσια τη διαμαρτυρία του αμέσως μετά το ματς.

Έτσι αμέσως μετά την λήξη του τελικού ο Ισπανός διαιτητής απέβαλε και τους δύο για διαμαρτυρία και έτσι αυτό πρακτικά σημαίνει πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα χάσουν το πρώτο παιχνίδι της Superleague της νέας σεζόν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X