Μπαπέ: Ετσι έριξε χυλόπιτα στη Ρεάλ Μαδρίτης - Το μήνυμα που έστειλε στο WhatsApp στον Πέρεθ (ΦΩΤΟ)

Εμπαπέ: Η Ρεάλ δίνει τα... ρέστα της - Προσφέρει 5ετές με συμβόλαιο 40 εκατ. ευρώ το χρόνο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ παρέμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ρίχνοντας άκυρο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενημερώνοντας γι’ αυτή την εξέλιξη τον Φλορεντίνο Πέρεθ με ένα μήνυμα στο WhatsApp.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ προτίμησε τα 600 εκατομμύρια ευρώ που του προσφέρουν οι Παριζιάνοι για την επόμενη τριετία και δεν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει με τη «βασίλισσα».

Ο δημοσιογράφος Τζοσέπ Πεντρερόλ αποκάλυψε στην εκπομπή «El Chiringuito» το περιεχόμενο του μηνύματος με το οποίο ο Μπαπέ ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Ρεάλ την απόφασή του.

«Θέλω να σας ενημερώσω πως επέλεξα να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που υποστηρίζω από όταν ήμουν παιδί. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου, καλή τύχη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ» έγραψε στον Πέρεθ ο Γάλλος επιθετικός.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X