Τόσκας: «Στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, για περιορισμένα επεισόδια, τα κανάλια έβριζαν τον υπουργό επί μια εβδομάδα...»

Τόσκας: «Στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, για περιορισμένα επεισόδια, τα κανάλια έβριζαν τον υπουργό επί μια εβδομάδα...»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφέρθηκε στον χθεσινό τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και τον συνέκρινε με αυτόν του 2017 ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε γίνει στο Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός χτες (21/5) κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0, στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα να το γιορτάζει στην συνέχεια στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

Ωστόσο ο τελικός διεκόπη αρκετές φορές, για αρκετή ώρα καθώς δεν έλειψαν τα επεισόδια. Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και αναφέρθηκε και στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο κάνοντας λόγο για «περιορισμένα επεισόδια» σ’ εκείνο το παιχνίδι.

Η ανάρτησή του Τόσκα

«Απλά να θυμίσω ότι στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, για περιορισμένα επεισόδια, τα κανάλια έβριζαν τον υπουργό επί μια εβδομάδα…», ανέφερε ο Νίκος Τόσκας.

Βίντεο από τα «περιορισμένα» επεισόδια στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Βόλο

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X