Μεγάλη ελπίδα το πάθος του Αλμέιδα, αλλά δεν αρκεί από μόνο του

Μεγάλη ελπίδα το πάθος του Αλμέιδα, αλλά δεν αρκεί από μόνο του
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, προειδοποιεί όσους πιστεύουν ότι ένας Αλμέιδα αρκεί για να έρθει η άνοιξη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα ήρθε στην ΑΕΚ και με τις πρώτες του δηλώσεις, άλλαξε κάπως την ψυχολογία στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Και αυτός και οι συνεργάτες του, ακόμα και από τις… φωτογραφίες, βγάζουν ένα πάθος και μία φλόγα που στην ΑΕΚ τα έχουμε χάσει και τα έχουμε ξεχάσει, εδώ και καιρό.

Κανένας προπονητής όμως, όσο καλός κι αν είναι κι όσο καλή διάθεση και επιθυμία κι αν έχει, δεν μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία ενός ολόκληρου κλαμπ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα. Το ζήτημα στην ΑΕΚ δεν είναι να περιμένει καρτερικά να της… ξεριζώσει ο Αλμέιδα την ηττοπάθεια και τη μιζέρια, αλλά να κάνει όλα όσα πρέπει για να τον βοηθήσει σε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια.

Σιμόες και Σάκχοφ «έδειξαν» τα προβλήματα της ΑΕΚ

O Σιμόες στην ανάρτηση, με την οποία είπε το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ, έγραψε πώς αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί ως αρχηγός για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας, αλλά θα πρέπει να το κάνουν αυτό και οι άλλοι που έχτισαν το ρόστερ.

Ο Σάκχοφ από την πλευρά του, φεύγοντας από την ΑΕΚ, πήγε στα γραφεία και θέλησε να μιλήσει για όλους και για όλα. Για τα προβλήματα που υπάρχουν στα αποδυτήρια, για το τι πρέπει να αλλάξει και το τι χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές. Έκανε λόγο για «κακό περιβάλλον».
Ένας ακόμα που έκανε λόγο για «κακό περιβάλλον», όπως έχουν μιλήσει, έστω και με διακριτικότητα, κι άλλα παιδιά που έχουν φύγει από την ομάδα την τελευταία τετραετία. Και φανταστείτε τι θα λένε σε ιδιωτικές συζητήσεις.

Αν λοιπόν αρκεστούμε στην ελπίδα που φέρνουν ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του, για μια εντελώς διαφορετική ΑΕΚ, βασικά για μια ΑΕΚ κανονική που σε κάνει να αισθάνεσαι πάθος για αυτή και όλα τα συναισθήματα με ένταση και όχι με απάθεια, αδιαφορία και απογοήτευση, λυπάμαι αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα φτάσουμε στο σημείο που το «κακό περιβάλλον» θα νικήσει και τον Αλμέιδα.

Θέλω βέβαια να επισημάνω ότι ως χαρακτήρας, μου δείχνει πολύ πιο εκρηκτικός και παθιασμένος από όλους όσοι πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον πάγκο και που με εξαίρεση τον Χιμένεθ της πρώτης περιόδου, συμβιβάστηκαν πολύ γρήγορα με τη μιζέρια. Δεν μου δείχνει ο Αργεντίνος ότι δεν θα αντιδράσει αν διαπιστώσει τέτοια φαινόμενα, αλλά και πάλι δεν αρκεί να το παλεύει μόνος του.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X