ΑΕΚ: Νέα ήττα (1-3) από τον Δούκα και τώρα θέλει μόνο την ανατροπή

ΑΕΚ: Εντονη δυσαρέσκεια και καταγγελία για την διαιτησία στο Futsal (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ χάνει με 2-1 στη σειρά των τελικών μετά και τη σημερινή ήττα με 3-1 από τον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-1 γνώρισε εντός έδρας η ΑΕΚ από τον ΑΣΕ Δούκα, στο πλαίσιο του 3ου Τελικού της Futsal Super League.

Η σειρά των τελικών βρίσκεται πλέον στο 2-1 υπέρ της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, με τους «κιτρινόμαυρους» να καλούνται να κάνουν «break» στον 4ο τελικό, ώστε να επιστρέψουν τη σειρά στο Καματερό για τον 5ο και τελευταίο αγώνα.

Η ΑΕΚ στερήθηκε των υπηρεσιών των Αρτινού και Καρύδα που ήταν τραυματίες, ενώ στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα, ο Μάνος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Οι απουσίες σε συνδυασμό με τις μεγάλες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ, οδήγησαν το «Δικέφαλο» στην ήττα.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ πίεζε για να βρει το γκολ, όμως το πρεσάρισμα του Δούκα ψηλά, δημιουργούσε δυσκολίες. Οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα τετ α τετ, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έπεφταν πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ της ΑΕΚ. Τελικά, στο 16′ ο Τσίνας έκανε το 0-1, βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΚ. 5′ μετά την έναρξη του β’ μέρους, και πάλι με τον Τσίνα, οι «μπλε» σημείωσαν το 0-2. Η ΑΕΚ ξεκίνησε να πιέζει ακόμα περισσότερο, στοχεύοντας σε ένα γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Το γκολ ήρθε από τον Πάνου, που στο 32′ με εντυπωσιακό τελείωμα μείωσε σε 1-2. Παρά τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» για την ισοφάριση, ο Τσίνας με νέο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα 1-3

Σκόρερ: Πάνου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X