ΑΕΚ: Ρώτησε για τον Ισπανό στόπερ Φάλι της Κάντιθ!

ΑΕΚ: Ρώτησε για τον Ισπανό στόπερ Φάλι της Κάντιθ!
Photo Credits: INTIME

Για τον ηγέτη της Κάντιθ, Φάλι φαίνεται πως ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ημέρες πυκνώνουν τα σενάρια για παίκτες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ ελέω της έλευσης του Αλμέιδα.

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες αγορές που κινείται η ΑΕΚ. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως για τις σημαντικές αλλαγές που θα υπάρξουν στην άμυνα, οι «κιτρινόμαυροι» διερευνούν και την ισπανική αγορά και μια από τις περιπτώσεις που έχουν εστιάσει είναι ο Ράφαελ Χιμένεθ Χάρκε ή πιο απλά Φάλι.

Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός, είναι ηγετική μορφή και ηγέτης της Κάντιθ. Στην τρέχουσα περίοδο έχει 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας (έχοντας μάλιστα σκοράρει δύο φορές), ενώ έχει παίξει και τρία παιχνίδια για το κύπελλο. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ, έπαιξε σε διάφορες μικρομεσαίες ομάδες της πατρίδας του και στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, αλλά στην Κάντιθ έγινε βασικός και αναντικατάστατος σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X