Εμπαπέ: Τριετές συμβόλαιο και το δικαίωμα να αλλάζει παίκτες και προπονητές στην Παρί

Εμπαπέ: Τριετές συμβόλαιο και το δικαίωμα να αλλάζει παίκτες και προπονητές στην Παρί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

;Γνωστοί έγιναν οι όροι του νέου συμβολαίου του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο να λέει «ναι» σε τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 150 εκατ. ευρώ, ενώ θα έχει και το δικαίωμα να διαλέγει παίκτες και προπονητές.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να μείνει ο Κιλιάν Μπαπέ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να λέει «ναι» σε νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του δίνει παράλληλα το δικαίωμα να κάνει… κουμάντο στην ομάδα. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι προκειμένου να πείσουν τον 23χρονο να ανανεώσει του έδωσαν το δικαίωμα να διαλέγει μαζί με τους διοικούντες την Παρί παίκτες αλλά και προπονητές.

Ταυτόχρονα, ο Μπαπέ θα κρατήσει το 100% της εκμετάλλευσης της εικόνας του, κάτι το οποίο ήθελε από την πρώτη στιγμή , ενώ όσον αφορά το οικονομικό ο Γάλλος θα αμείβεται με 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ πήρε και άλλα 130. εκάτ. ευρώ ως μπόνους για να υπογράψει και να πει το «ναι».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X