Κερδίζει έναν προκριματικό στο Conference ο Κυπελλούχος Ελλάδας!

Κερδίζει έναν προκριματικό στο Conference ο Κυπελλούχος Ελλάδας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, πλέον, όμως, είναι δεδομένο: Ο Κυπελλούχος Ελλάδας, είτε είναι ο Παναθηναϊκός είτε είναι ο ΠΑΟΚ δηλαδή, θα κερδίσει, τελικά, έναν προκριματικό στο Europa Conference League, ξεκινώντας στις 4 Αυγούστου αντί για 21 Ιουλίου τις υποχρεώσεις του στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης!

Το «δώρο» ήρθε από τον… Μουρίνιο, με τη Ρόμα να επικρατεί το βράδυ της Παρασκευής 3-0 της Τορίνο και να εξασφαλίζει «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League μέσω της κατάταξής της στη Serie A, προκαλώντας την αλυσιδωτή αντίδραση, που περιμέναμε! Ποια είναι αυτή;

Αν οι «τζιαλορόσι» κατακτήσουν την ερχόμενη Τετάρτη το Europa Conference League κόντρα στη Φέγενορντ, το «εισιτήριο» του προβιβασμού τους στο Europa θα περισσεύει, αφού βρίσκονται ήδη εκεί μέσα από το πρωτάθλημά τους! Το περισσευούμενο «εισιτήριο», λοιπόν, θα παραχωρηθεί στον Κυπελλούχο της επόμενης χώρας στην κατάταξη της UEFA, που δεν έχει αυτόματη θέση στη φάση των ομίλων, και αυτή είναι η Ολλανδία και… η Φέγενορντ!

Η ομάδα του Ρότερνταμ, όμως, τερμάτισε στην 3η θέση της Eredivisie και αυτήν τη στιγμή έχει «εισιτήριο» για τα playoffs του Europa League 2022-2023. Οπότε, όποια ομάδα και να κατακτήσει το Europa Conference League, θα υπάρξει κενό στα προκριματικά του Europa League της νέας σεζόν!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X