ΑΕΚ: Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Φλέγκας- Το συγκινητικό «αντίο» του!

ΑΕΚ: Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Φλέγκας- Το συγκινητικό «αντίο» του!
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας πόλο της ΑΕΚ αποφάσισε να ολοκληρώσει την σπουδαία καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση του να σταματήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Φλέγκας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας μεγάλος αθλητής, ένα από τα καλύτερα παιδιά του Πόλο, ο Κωνσταντίνος Φλέγκας, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, αποφάσισε να σταματήσει από την ενεργό δράση.

Από το 2005 έως και σήμερα έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο, χάρισε σπουδαίες στιγμές σε όλους και μας ανάγκασε πολλές φορές να σηκωθούμε και να πανηγυρίσουμε με τις μεγάλες αποκρούσεις του!

Αγωνίστηκε για 2 χρόνια με το σκουφάκι της ΑΕΚ και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα, συνεισφέροντας τα μέγιστα για την επίτευξη του αρχικού στόχου, που ήταν η ΑΕΚ να εδραιωθεί στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης και να κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως και πέτυχε τόσο με την διετή παρουσία της στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και με την έξοδο στην Ευρώπη.

Φυσικά, ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο και για τις στιγμές υπερηφάνειας που μας χάρισε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά με τη «γαλανόλευκη»!

Η ΑΕΚ, φυσικά, θα τιμήσει τον Κωνσταντίνο Φλέγκα σε ειδική εκδήλωση πριν την έναρξη του επόμενου Πρωταθλήματος.

Προσωπική δήλωση του Κωνσταντίνου Φλέγκα:
«Ανήμερα της γιορτής μου ήρθε η ώρα να πω «αντίο» στο αγαπημένο μου άθλημα. Η παρότρυνση του πατέρα μου 13 ετών να ξεκινήσω υδατοσφαίριση αντί για μπάσκετ ήταν ίσως η πιο καθοριστική στιγμή της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας, καθορίζοντας στην συνέχεια σε απόλυτο βαθμό την πορεία μου. Η υδατοσφαίριση και ο αθλητισμός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, με σφυρηλάτησε να γίνω ο αθλητής και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Μου έδωσε πάθος, σκοπό, επιμονή, αυτοπεποίθηση, αφοσίωση και έμπνευση. Ευχαριστώ όσους με καθοδήγησαν και όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν, εντός και εκτός πισίνας. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι».

Με τη σειρά τους οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι των τμημάτων Υγρού Στίβου της ΑΕΚ, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, προχώρησαν στην εξής δήλωση: «Σε ευχαριστούμε για το ήθος, την προσήλωση και το παράδειγμα σου προς όλη την οικογένεια του υγρού στίβου της ΑΕΚ. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς».

Σε ευχαριστούμε για όλα, Κωνσταντίνε!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X