Τσάβι: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Λεβαντόφσκι αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση»

Τσάβι: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Λεβαντόφσκι αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι ανέφερε ότι η περίπτωση του Λεβαντόφσκι έχει δυσκολίες ωστόσο σίγουρα θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει επικοινωνία με τους «μπλαουγκράνα» σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, να προσφέρουν μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πείσουν την Μπάγερν Μονάχου και στο τέλος ο Λεβαντόφσκι να γίνει κάτοικος «Καμπ Νόου».

Από την πλευρά του ο Τσάβι επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν με τον 33χρονο στράικερ, τονίζοντας ωστόσο ότι η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, μιας και δεσμεύεται στο Μόναχο έως το 2023.

«Ο Λεβαντόφσκι είναι μια από τις επιλογές, μια από τις δυνατότητες. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, έχει ένα χρόνο από το συμβόλαιό του και δεν θα είναι εύκολο. Ο Λαπόρτα μου είπε ότι θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν με μεταγραφές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X