Φράιμπουργκ - Λειψία: Ανάλυση και 4 bets στον Τελικό Κυπέλλου Γερμανίας

Φράιμπουργκ - Λειψία: Ανάλυση και 4 bets στον Τελικό Κυπέλλου Γερμανίας

Οι προτάσεις της ομάδας του Betmarket.gr για τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 74.000 θέσεις, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από τα μισά εισιτήρια. Υπάρχουν φήμες, που λένε πως οι οπαδοί της Φράιμπουργκ θα είναι περισσότεροι από τους οπαδούς της Λειψίας.

**Τηλεοπτική μετάδοση: NovaSports 1 (20:00)

Κυπελλούχος Γερμανίας 2022

Το σετ αποδόσεων είναι διαμορφωμένο έχοντας φαβορί τη Λειψία με 2,03 κατά μέσο όρο. Η Φράιμπουργκ θα έχει τον ρόλο του outsider με 3,69 μ.ο. ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 3,49.

Αμφότερες αναμένουμε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και το ενδεχόμενο να δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι είναι αρκετά πιθανό, κάτι που αυξάνει την πιθανότητα να δούμε παράταση και γιατί όχι και πέναλτι. Η υψηλότερη τιμή της ισοπαλίας το 3.69 του Pamestoixima.gr.

Στο Betmarket.gr δημιουργήσαμε έναν πίνακα όπου μπορείτε να βρείτε τα σετ σε κάθε Νόμιμη Στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα αλλά και τις μέγιστες αποδόσεις κάθε σημείου σε ζωντανό χρόνο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προσεκτικές κινήσεις από τους προπονητές

Πολύπλοκο το παιχνίδι όσον αφορά το ρυθμό, αφού η Φράιμπουργκ προσπαθεί να βελτιώσει τις αμυντικές της επιδόσεις εδώ και καιρό, ενώ η Λειψία επί Τεντέσκο έχει σταθεροποιηθεί εντελώς όσον αφορά την άμυνα. Κρίνεται ένας τίτλος, επομένως τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο περιμένουμε προσεκτικό παιχνίδι, με πρωταρχικό στόχο να μην δεχτεί κάποια το γρήγορο γκολ. Και οι δύο ομάδες προσαρμόζουν ένα περίεργο 3-4-2-1, που ανάλογα την περίσταση αλλάζει. Για παράδειγμα όταν αμύνονται σχηματίζεται μια πεντάδα στην άμυνα.

Διαιτητής Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανός)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σάσα Στέγκεμαν. «Σφύριξε» 15 παιχνίδια Μπουντεσλίγκα φέτος, έχοντας πολύ καλές βαθμολογίες, ανήκοντας στο τοπ 3 των διαιτητών φέτος. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, του αρέσει να διευθύνει ήρεμα ένα παιχνίδι και παρά τα 37 του έτη έχει την ικανότητα να «ελέγχει» τους παίκτες.

Ειδικά στοιχήματα τελικού

Η Λειψία ψάχνει πάντα τις κάθετες πάσες, ψάχνει την πάσα «killer» που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις τετ-ατ-ετ. Αυτήν την ικανότητα την κατέχουν σε υψηλό βαθμό ο Φόρσμπεργκ και ο Νκούκου. Προφανώς θα προσπαθήσει να τους μπλοκάρει η Φράιμπουργκ, ιδιαίτερα τον Γάλλο, που έχει κάνει τρομερή χρονιά.

Από την άλλη η Φράιμπουργκ λατρεύει να επιτίθεται από τα πλάγια, συνήθως από αριστερά, με τον Γκούντερ να ψάχνει με το εξαιρετικό αριστερό του πόδι, κάποιον στην περιοχή. Αυτό θα προσπαθήσει να το αποφύγει η Λειψία.

Αν οι δύο ομάδες θέλουν να μπλοκάρουν η μία την άλλη, τότε δεν θα δούμε πολλά κόρνερ, που είναι σήμα κατατεθέν, ιδιαίτερα της Φράιμπουργκ. Το να δούμε κάτω από 8,5 κόρνερ πληρώνει 2,75 στην Bet365.

Επίσης, θεωρούμε πως το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη, με το line στις κάρτες να είναι αρκετά χαμηλό και το over3,5 να βρίσκεται στο 1,88 της Stoiximan.gr.

Ειδικά στοιχήματα Φράιμπουργκ

Το στυλ της Φράιμπουργκ είναι να φορτώνει μια πλευρά, ψάχνοντας χώρους στην άλλη και συνήθως αυτό γίνεται με σέντρα από τον Γκούντερ στην αριστερή πλευρά. Η Φράιμπουργκ θα παίξει κλειστά, η Λειψία δεν αρέσκεται να πλαγιοκοπεί, επομένως το +1,00 στο ασιατικό χάντικαπ στα κόρνερ υπέρ της Φράιμπουργκ μοιάζει εξαιρετικό στο 1.94 της Winmasters.

Light ομάδα με μόλις 3 παίκτες να έχουν πάρει σε μία σεζόν πάνω από 2 κίτρινες κάρτες. Μέσα σε αυτούς είναι ο Σλότερμπεκ, του οποίου η κάρτα πληρώνει 5.00 στο Pamestoixima.gr.

Κρυφός σκόρερ για την ομάδα του Στράιχ είναι ο Γκρίφο, με τον Ιταλό να εκτελεί όλα τα φάουλ και τα πέναλτι της ομάδας, το anytime του πληρώνει 4,50 στις ενισχυμένες αποδόσεις* του Pamestoixima.gr.

Ειδικά στοιχήματα Λειψία

Δύο παίκτες έχουν ξεχωρίσει φέτος στη Λειψία, ο πρώτος ονομάζεται Νκούκου και θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα να σκοράρει σε έναν τελικό, κάτι που πληρώνει 2,60 στην Bet365.

Ο έτερος είναι ο Λάιμερ, που με τον ερχομό του Τεντέσκο έχει βρει ρυθμό και ταυτότητα στο παιχνίδι του. Συχνά πυκνά προωθείται και βρίσκει χώρους, με το anytime του να πληρώνει 8,00 στην Betsson.

Προγνωστικά Φράιμπουργκ – Λειψία

Under 8,5 κόρνερ στο ματς @2,75

Over3,5 κάρτες @1,88

Σλότερμπερκ να δεχτεί κάρτα @5.00

Λάιμερ να σκοράρει @8,00

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X