Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βρέθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και υποδέχτηκε την Κουβανή Διαγώνια που υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αθλήτρια της ΑΕΚ και επίσημα είναι πλέον η Κουβανή Διαγώνια, Γκισέλ Σίλβα η οποία βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο.

Εκεί ήταν και το enwsi.gr για να υποδεχτεί την κορυφαία αθλήτρια η οποία νωρίτερα είχε περάσει από την Ευρωκλινική Αθηνών ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις. Στα γραφεία την περίμενα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου και ο έφορος, Νίκος Παναγιωτίδης ενώ στο νοσοκομείο την συνόδευσε ο διοικητικός υπεύθυνος, Λευτέρης Αρχόντης.

Η ίδια φανερά ευδιάθετη παρά την ταλαιπωρία εγκαινίασε τη νέα φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ και δήλωσε χαρούμενη που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα». Μιλώντας στην κάμερα του enwsi.gr σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω κάποια πράγματα για τη νέα μου ομάδα, τι θέση τερμάτισε φέτος και είμαι εδώ για να την βοηθήσω ώστε τη νέα χρονιά να πάει ακόμα πιο ψηλά και να πετύχει όλους τους στόχους της. Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα και πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτώ στην προσαρμογή μου και φυσικά την επέλεξα και για το παιδί μου. Αρκετές αθλήτριες από την χώρα μου αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσει την ΑΕΚ να φτάσει ψηλά». Η αθλήτρια μαζί με την οικογένεια της θα παραμείνει στην Ελλάδα για δύο μέρες και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για εγκατασταθεί μόνιμα τον Ιούλιο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του enwsi.gr:

Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το enwsi.gr υποδέχτηκε την Γκισέλ Σίλβα: «Ηρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X