Το αντίο του Σιμόες στην ΑΕΚ: «Εφυγα με το κεφάλι ψηλά, έδωσα τα πάντα - Ηρθα από το πουθενά και έγινα ένας από εσάς» (ΦΩΤΟ)

Το αντίο του Σιμόες στην ΑΕΚ: «Εφυγα με το κεφάλι ψηλά, έδωσα τα πάντα - Ηρθα από το πουθενά και έγινα ένας από εσάς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με ένα μεγάλο και ειλικρινή μήνυμα ο Αντρέ Σιμόες λέει το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ και στους οπαδούς της και κάνει τον απολογισμό του για τα όσα βίωσε εδώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες αποχαιρέτισε την ΑΕΚ.

Με μήνυμα που έστειλε μέσω social media ο Σιμόες λέει ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς της Ενωσης για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό του, στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και σε όλο το προσωπικό και στη συνέχεια κάνει τον δικό του απολογισμό.

Ο Πορτογάλος υποστηρίζει ότι διαφωνεί με το να λέει ένας ποδοσφαιριστής συγγνώμη και παραθέτει τα όσα είναι υποχρεωμένος να κάνει ένας παίκτης. Να «ματώνει» τη φανέλα, να δίνει τα πάντα στις προπονήσεις και στους αγώνες, να βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας και πολλά ακόμη.

Τονίζει ότι η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερη από όλες όσες έζησε στην ΑΕΚ, παρόλα αυτά υποστηρίζει ότι φεύγει με το κεφάλι ψηλά γιατί έδωσε τα πάντα.

Οσα έγραψε ο Αντρέ Σιμόες για την ΑΕΚ

«Ενα βαθύ και ειλικρινές μου ευχαριστώ σε όλους ΑΕΚ.

Ήρθα από το πουθενά και γρήγορα έγινα ένας από εσάς, η στοργή ήταν τόσο μεγάλη που ήταν αδύνατο να μην είναι αμοιβαία, το περίεργο συναίσθημα της αναγνώρισης, της εκτίμησης, της λατρείας, ακόμη και της αγάπης… ήταν χωρίς αμφιβολία ένα απίστευτο πράγμα που δεν μπορούσα να παραλείψω.

Άνοιξα την καρδιά μου, έδωσα την ψυχή μου, έδωσα τα πάντα… Προσπάθησα με κάθε τρόπο να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και να τον στείλω εκεί που έπρεπε, νιώθω τεράστια περηφάνια που ήμουν μέρος της ιστορίας μια τόσο σπουδαίας ομάδας. Ευχαριστώ όλους στην ΑΕΚ και τον πρόεδρό της Δημήτρη Μελισσανίδη

Προς όλους τους οπαδούς και ιδιαίτερα την Original21…. σε όλο το προσωπικό στα Σπάτα σε όλους τους εργαζόμενους στο Μαρούσι, σε όλους τους προπονητές που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι, σε όλους τους συμπαίκτες μου κατά τη διάρκεια αυτών των 7 χρόνιων, γνώρισα φανταστικούς ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο, θα μπορούσε, αλλά αγάπησα κάθε στιγμή που ζούσα με τεράστιο πάθος.

Δεν συμφωνώ με την ιδέα ότι οι παίκτες πρέπει να ζητούν συγγνώμη, ταπεινώνουμε επίσης το όνομά μας, εκτός από το ότι ταπεινώνουμε το όνομα του συλλόγου. Ο παίκτης υπογράφει συμβόλαιο και πληρώνεται για ….

-Να δίνει το παρών σε κάθε προπόνηση….

-Δίνει τα πάντα στην προπόνηση

-Δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού

-Είμαστε παρών κάθε μέρα, ακόμα και όταν άρρωστος, τραυματισμένος ακόμα και στις χειρότερες συνθήκες

– Μείνει μέχρι το τέλος…

– Χειροκροτήσει στις νίκες

– Μα πάνω απ’ όλα, να είναι παρών στις ήττες,

– Μην κρύβεται ποτέ από κανέναν

– Δείξτε το πρόσωπό σας και υποθέστε

– Ιδρώσει τη φανέλα

– Δώσει τα πάντα για την ομάδα και να ξεχάσει το δικό του όφελος

– Μην αφήνετε ποτέ έναν συμπαίκτη να πάει στη μάχη μόνος

– Παρακινήστε τους συναδέλφους

– Βοηθήστε αυτούς που έρχονται από κάτω

– Δώστε δύναμη και κουράγιο στα αγόρια που θα περάσουν στην πρώτη ομάδα

– Σεβαστείτε όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου εξίσου.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε όλοι έτσι. Εφυγα με το κεφάλι ψηλά γιατί προσπάθησα τα πάντα, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, προφανώς υποθέτω την αποτυχία αυτής της σεζόν, που ήταν χωρίς αμφιβολία η χειρότερη από τα 7 χρόνια που πέρασα εδώ, ως αρχηγός νιώθω την ανάγκη να αναλάβω την ευθύνη και το ρόλο μου στην αποτυχία ήταν αυτή τη χρονιά. Ετσι πρέπει να κάνουν και οι άλλοι που έχτισαν αυτό το ρόστερ.

Είμαι πολύ ευγνώμων για την Ελλάδα και για όλους τους ανθρώπους της. Είναι και θα είναι το σπίτι μου για πάντα».

Το αντίο του Σιμόες στην ΑΕΚ: «Εφυγα με το κεφάλι ψηλά, έδωσα τα πάντα - Ηρθα από το πουθενά και έγινα ένας από εσάς» (ΦΩΤΟ) Το αντίο του Σιμόες στην ΑΕΚ: «Εφυγα με το κεφάλι ψηλά, έδωσα τα πάντα - Ηρθα από το πουθενά και έγινα ένας από εσάς» (ΦΩΤΟ) Το αντίο του Σιμόες στην ΑΕΚ: «Εφυγα με το κεφάλι ψηλά, έδωσα τα πάντα - Ηρθα από το πουθενά και έγινα ένας από εσάς» (ΦΩΤΟ) Το αντίο του Σιμόες στην ΑΕΚ: «Εφυγα με το κεφάλι ψηλά, έδωσα τα πάντα - Ηρθα από το πουθενά και έγινα ένας από εσάς» (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X