
Ξεκάθαρη η ΠΑΕ ΑΕΚ - Απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και άλλους παίκτες να έχουν τάσεις φυγής
Η σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο και αυτό δημιούργησε σενάρια. Ενα απ’ αυτά είναι ότι παίκτες με συμβόλαιο έχουν τάσεις φυγής, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.
Οπως αναφέρει ΜΜΕ συμφερόντων του Ολυμπιακού ο Αυστριακός τερματοφύλακας της Ενωσης είναι αποφασισμένος να βρει τρόπο να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Θέλει να πάρει μεταγραφή ή ακόμη και να μείνει και ελεύθερος και μάλιστα αυτή του η θέση έγινε γνωστή και στην διοίκηση της ΑΕΚ.
Ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύδεται κάθετα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία τονίζει ότι όσα γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Οπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr όντως ο ατζέντης του παίκτη, Μάξ Χαγκμάγερ, βρέθηκε στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων». Μία συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει τώρα στο τέλος της χρονιάς, αλλά δεν έβγαλε αποτέλεσμα μιας και όλα δείχνουν… ρευστά αυτή την εποχή στην ΑΕΚ. Ειδικά σε πρόσωπα πέριξ του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι και κανείς άλλος παίκτης που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ δεν έχει θέσει τέτοιο θέμα.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Οι «εκλεκτοί» φανερώνουν (ίσως) και το πλάνο!
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου – Λούπο και τηλεφωνικές γραμμές! (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Κερδισμένη σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ!
- Μελισσανίδης: Στο νοσοκομείο για επέμβαση «μπαλονάκι» – Ολα καλά με την υγεία του



Πάνος Λούπος: «Ανησυχούν οι… απέναντι, άρα κάτι καλό κάνει η ΑΕΚ»

Νταβέλης: «Να κάνουμε την Λάρισα περήφανη και την ΑΕΛ μεγάλη»

Συνεχίζει τη καριέρα του στην Ιταλία ο Λυκογιάννης

Λεβαδειακός: Ενισχύθηκε με Αντώνη Ντεντάκη

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε τον Σερπέζη για άλλα δύο χρόνια