Η ΑΕΚ διαψεύδει ότι ζήτησε να φύγει ο Στάνκοβιτς και ότι έχουν τάσεις φυγής άλλοι παίκτες!

Η ΑΕΚ διαψεύδει ότι ζήτησε να φύγει ο Στάνκοβιτς και ότι έχουν τάσεις φυγής άλλοι παίκτες!
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρη η ΠΑΕ ΑΕΚ - Απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και άλλους παίκτες να έχουν τάσεις φυγής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο και αυτό δημιούργησε σενάρια. Ενα απ’ αυτά είναι ότι παίκτες με συμβόλαιο έχουν τάσεις φυγής, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Οπως αναφέρει ΜΜΕ συμφερόντων του Ολυμπιακού ο Αυστριακός τερματοφύλακας της Ενωσης είναι αποφασισμένος να βρει τρόπο να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Θέλει να πάρει μεταγραφή ή ακόμη και να μείνει και ελεύθερος και μάλιστα αυτή του η θέση έγινε γνωστή και στην διοίκηση της ΑΕΚ.

Ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύδεται κάθετα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία τονίζει ότι όσα γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr όντως ο ατζέντης του παίκτη, Μάξ Χαγκμάγερ, βρέθηκε στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων». Μία συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει τώρα στο τέλος της χρονιάς, αλλά δεν έβγαλε αποτέλεσμα μιας και όλα δείχνουν… ρευστά αυτή την εποχή στην ΑΕΚ. Ειδικά σε πρόσωπα πέριξ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι και κανείς άλλος παίκτης που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ δεν έχει θέσει τέτοιο θέμα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X