Δηλώσεις-πρόκληση του Λιόλιου παραμονές του αγώνα ΑΕΚ-Προμηθέα

Δηλώσεις-πρόκληση του Λιόλιου παραμονές του αγώνα ΑΕΚ-Προμηθέα
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Λιόλιος προκάλεσε για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις του

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα την Δευτέρα στα Λιόσια, στον πρώτο αγώνα για την πρώτη φάση των playoff. Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ Λιόλιος και αφανής ιδιοκτήτης της ομάδας της Πάτρας, θεώρησε σωστό παραμονές του σημαντικού αγώνα να κάνει κάποιες προκλητικές δηλώσεις φωτογραφίζοντας την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη πέρασαν κάποιες αλλαγές στο καταστατικό της ΕΟΚ, εναρμονίζοντας το με αυτό της FIBA κυρίως σε θέματα αδειοδοτήσεων και μεταγραφών. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΕΟΚ βρέθηκε στα γραφεία της ΈΣΚΑ, κάνοντας εμπρηστικές δηλώσεις λίγο πριν την συνάντηση των 2 ομάδων.

Ο κ Λιόλιος είπε: « Έως τώρα δεν μπορούσα να εφαρμόσω τίποτα. Από τον Ιούνιο και μετά θα εφαρμοστεί πλήρως ο κανονισμός της FIBA. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Ούτε καν BAN. Όποιος δεν έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά του, όπως έχει ψηφιστεί για τον ΕΣΑΚΕ, δεν θα συμμετάσχει. Θα πάμε σε wild card με άλλες ομάδες, που είναι καλές. Η Ελλάδα νόμους έχει, εφαρμογή δεν έχει. Δεν θα αφήσω ούτε ένα παραθυράκι. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε σωστή λειτουργία. Δηλαδή πώς μπορεί κάποιος να έχει ΒΑΝ και να κάνει μεταγραφές; Είμαι υπέρ της εξυγίανσης. Πολλές φορές για να ζήσει το κορμί σου πρέπει να κόψεις ένα μέλος, αν έχει σαπίσει».

Προκαλεί απορία το timing που βρήκε ο κ. Λιόλιος για να κάνει αυτές τις δηλώσεις, σε μια περίοδο που η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και πρέπει να επικρατήσει σύνεση και ηρεμία για να τελειώσουν όλα ομαλά. Άλλωστε μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα μπορούν να συζητηθούν όλα και να βρεθούν λύσεις. Δεν έχει κανένα νόημα να απειλεί ομάδες με ban, όπως είναι η ΑΕΚ, με αποβολή, παραμονές σημαντικού αγώνα, που όλως τυχαίως είναι απέναντι στην ομάδα του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X