ΑΕΚ: Ο Σάκχοφ μίλησε στη διοίκηση για όλα τα προβλήματα στα αποδυτήρια

ΑΕΚ: Ο Σάκχοφ μίλησε στη διοίκηση για όλα τα προβλήματα στα αποδυτήρια
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία κίνηση από τον Γεβγέν Σάκχοφ να μιλήσει για όλα όσα αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γεβγέν Σάκχοφ αποχώρησε από την ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Ξεκίνησε αρκετά καλά την θητεία του, δίνοντας λύσεις στον άξονα, ωστόσο το διπλό χτύπημα του κορονοϊού τον επηρέασε αρνητικά και είχε μείνει αρκετά πίσω. Επίσης, φέτος προέκυψε και το θλιβερό ζήτημα με τον πόλεμο στην Ουκρανία κάτι που χάλασε το μυαλό του Σάκχοφ, την ώρα που στο Κίεβο βρισκόταν η έγκυος σύζυγος του στις τελευταίες ημέρες της κύησης της. Τελικά η σύζυγος του γέννησε, πήγαν όλα καλά και ο Ουκρανός πήγε οδικώς να την πάρει από τα σύνορα.

Το διετές συμβόλαιο του τελείωσε με την ΑΕΚ, έχοντας φέτος 26 ματς και ένα γκολ – αυτό για το διπλό στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ στο 90’ – την ώρα που συνολικά αποχαιρετά το κλαμπ με 61 παιχνίδια, 4 γκολ, 1 ασίστ σε 3.200 αγωνιστικά λεπτά από το 2020.

ΑΕΚ: Ο Σάκχοφ μίλησε στη διοίκηση για όλα τα προβλήματα στα αποδυτήρια

Ο Ουκρανός ήταν πάντα απόλυτος επαγγελματίας και συνεπής, αρκεί να θυμηθούμε ότι είχε αγωνιστεί στην Λεωφόρο, ενώ αντιμετώπιζε το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με την γυναίκα του. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην ΑΕΚ και σεβόμενος ότι κέρδισε εδώ, ο Σάκχοφ φεύγοντας προσέφερε μία πολύ σημαντική υπηρεσία.

Ο Σάκχοφ στα γραφεία

Πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πριν αποχωρήσει και μίλησε… για όλους και για όλα. Για τα προβλήματα που υπάρχουν στα αποδυτήρια, τι πρέπει να αλλάξει και τι χρειάζονται οι παίκτες απέναντι σε αυτό το «κακό περιβάλλον» για το οποίο πλέον όλοι κάνουν λόγο αναφερόμενοι στους πέριξ των ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Και πλέον μένει να φανεί αν στη διοίκηση άκουσαν τα παράπονα εκ μέρους των παικτών με όσα είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ή έκλεισαν τα αυτιά , θεωρώντας ότι όλα πάνε καλά για ακόμη μία φορά.

Θα φανεί στις πράξεις όλων…

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X