Σιμόες σε Γαλανόπουλο: «Σε παρακαλώ, πάρε το '8'» (ΦΩΤΟ)

Σιμόες σε Γαλανόπουλο: «Σε παρακαλώ, πάρε το '8'» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποχαιρέτισε τον Αντρέ Σιμόες, με τον Πορτογάλο να προτρέπει τον Ελληνα διεθνή άσο να πάρει το νούμερό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειτα από επτά χρόνια, οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Αντρέ Σιμόες χωρίζουν.

Ο Πορτογάλος ήταν κομβικός στα χρόνια που η ΑΕΚ έφτασε στο απόγειο με την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου, έγινε αρχηγός και σημείο αναφοράς για την ομάδα, σηματοδότησε ακόμα και την τελευταία σημαντική στιγμή με την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ πέρυσι. Αλλά όλα δείχνουν, πως βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες αυτής της σχέσης.

Διάφοροι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτισαν στα social media, ανάμεσά τους και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για όλα Σίμο».

Ο Σιμόες ανέβασε με τη σειρά του την ανάρτηση του Γαλανόπουλου και μάλιστα τον προέτρεψε να πάρει τον αριθμό που ο ίδιος φορούσε τη νέα σεζόν: «Σε παρακαλώ, πάρε τον αριθμό “8”», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μέσος.

Σιμόες σε Γαλανόπουλο: «Σε παρακαλώ, πάρε το '8'» (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X