ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ξεκινά άμεσα προσωπικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ξεκινά άμεσα προσωπικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοινώθηκε και ετοιμάζει... τη νέα ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι πλέον και με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει σηκώσει ήδη μανίκια και ετοιμάζεται να φτιάξει τη δική του ΑΕΚ.

Από τις πρώτες ημέρες που ήταν στην Ελλάδα ο Αλμέιδα είχε στα χέρια του όλα τα στοιχεία του ρόστερ, αναλύσεις, στατιστικά, τα πάντα, πέραν της δουλειάς που έχει ήδη κάνει ο ίδιος με το επιτελείο του και περίμενε τυπικά την ανακοίνωσή του προκειμένου να αρχίσει τις κατ ιδίαν επικοινωνίες με τους ποδοσφαιριστές.

Η επίσημη ανακοίνωση του από την ΑΕΚ έγινε και πλέον ξεκινά τις προσωπικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Ούτως η άλλως δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει καμια απόφαση που να αφορά το νυν ρόστερ ή ό,τι άλλο ερήμην του Αλμέιδα.

Τα τελευταία μέιλ ενημέρωσης που στάλθηκαν στον Αλμέιδα χθες ήταν αναλυτικά οι κλήσεις των διεθνών παικτών του ρόστερ και οι ημερομηνίες των αγώνων, ώστε να μπορέσει να κάνει το πλάνο του.

Να θυμίσουμε ότι η Ενωση έχει αρκετούς διεθνείς, Μάνταλο, Τζαβέλλα, Ρότα και Αθανασιάδη, που εκπροσωπούν την ΑΕΚ στην Εθνική Ελλάδος υπάρχουν και οι Τσούμπερ, Κριχόβιακ, Σιμάνκσι, Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία, Μιτάι, Γερολέμου και Λάτσι που κλήθηκαν από τα εθνικά αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ενώ υπάρχει εκκρεμότητα για τον Στάνκοβιτς.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X