ΑΕΚ: Ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για να δελεάσει τον Κριχόβιακ

ΑΕΚ: Ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για να δελεάσει τον Κριχόβιακ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν κλείνει το κεφάλαιο Κριχόβιακ και έχει στα σκαριά πρόταση για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα στα άλλα δεινά που συνέβαιναν στην ΑΕΚ, έπεσαν και οι τίτλοι τέλους για τη σύντομη παρουσία του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης – κατά κάποιες πηγές αναχώρησε άμεσα μάλιστα για το αεροδρόμιο προκειμένου να φύγει από τη χώρα – και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Αν και για να είμαστε ακριβείς, δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο αυτό το «αντίο». Η ΑΕΚ – ακόμα και έπειτα από το ευρωπαϊκό κάζο – θα κάνει την προσπάθεια της να δελεάσει τον Κριχόβιακ.

Προφανέστατα, η ΑΕΚ δεν μπορεί ούτε να αγοράσει τον Κριχόβιακ από την Κράσνονταρ, ούτε καν να προσφέρει κατά προσέγγιση έστω τα 3 εκατ. ευρώ που προβλέπονταν βάσει συμβολαίου του με τους Ρώσους. Η ΑΕΚ μπορεί να προσφέρει στον Πολωνό ένα καλό περιβάλλον, τη δυνατότητα να αναλάβει ηγετικό ρόλο με ηγεμονικό – για τα «κιτρινόμαυρα» στάνταρ – συμβόλαιο, πολυετή δέσμευση και προοπτική για το μέλλον. Ας τα εξηγήσουμε όλα αυτά.

Δείτε περισσότερα για την πρόταση που ετοιμάζει η ΑΕΚ στον Κριχόβιακ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X