Επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα η Ζιζέλ Σίλβα

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα η Ζιζέλ Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή της Κουβανής Διαγώνιας που είχε αποκαλύψει το enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΕΚ που ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή της Κουβανής Διαγώνιας, Ζιζέλ Σίλβα.

Η αθλήτρια με μεγάλη καριέρα σε κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού βρίσκεται από χθες στην χώρα μας και σήμερα θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ζιζέλ Σίλβα. Η 30χρονη (29/10/1991) διεθνής Κουβανή διαγώνιος, ύψους 1,92 μ. υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου. Η Ζιζέλ Σίλβα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από την Σαντιάγκο Ντε Κούμπα, όπου αγωνίστηκε την τριετία 2009-12, προσθέτοντας στο παλμαρέ της τους τίτλους της κορυφαίας διαγωνίου (2010-11) και MVP του Πρωταθλήματος (2010-11). Ακολούθησε η Ραμπίτα Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και η μεταγραφή της στην τουρκική Χάλκμπανκ. Το 2016 πήρε μεταγραφή για την Κίνα και την Γιουνάνε, ενώ το 2017 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων με την ομάδα των Γκίγκα Χίτερς. Με τη φανέλα των Γκίγκα Χίτερς σημείωσε 56 πόντους σε ένα παιχνίδι, αποτελώντας μέχρι σήμερα την 5η παγκόσμια ρέκορντμαν της λίστας με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ζιζέλ Σίλβα έκανε το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή για την Ρεάλε Μούτουα Φενέρα και το ιταλικό πρωτάθλημα. Τις τελευταίες 2 αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τις φανέλες των Γκρούπα Αζότι και Ιλ Κάπιταλ, στην Πολωνία, όπου αναδείχθηκε MVP του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ (2019).

Η Ζιζέλ Σίλβα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Κούβας, όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 και στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011. Ζιζέλ, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X