ΑΕΚ: Ετοιμάζει «διπλό» χτύπημα με Αρτακιανού και Κωνσταντινίδου

ΑΕΚ: Ετοιμάζει «διπλό» χτύπημα με Αρτακιανού και Κωνσταντινίδου
Photo Credits: INTIME

Μαριαλένα Αρτακιανού και Λαμπρινή Κωνσταντινίδου προβάρουν τα «κιτρινόμαυρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου να έχει αναλάβει προσωπικά την στελέχωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κάθε χρόνο η ΑΕΚ ανεβάζει σταθερά τον πήχη και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν δημιουργώντας μια ομάδα που θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει, Μετά την «βόμβα» με την Κουβανή Ζιζέλ Σίλβα η ΑΕΚ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο κορυφαίες Ελληνίδες. Ο λόγος για την Μαριαλένα Αρτακιανού και Λαμπρινή Κωνσταντινίδου οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να φορέσουν και επίσημα τα «κιτρινόμαυρα». Αμφότερες προέρχονται από μια πολύ καλή σεζόν με τον ΑΟ Θήρας και τη νέα χρονιά θα αποτελέσουν όπως όλα δείχνουν βασικά στελέχη της νέας ΑΕΚ.

Η Αρτακιανού αγωνίζεται ως λίμπερο και είναι γεννημένη στις 21 Μαϊου του 1995. Με την προσθήκη της η ΑΕΚ καλύπτει άμεσα το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση της Μαριάννας Μπελιά. Η 28χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης το 2009 ενώ νωρίτερα είχε «γαλουχηθεί» στις ακαδημίες του, και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ίδια αφετηρία με την Αρτακιανού έχει και η Κωνσταντινίδου η οποία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Ηρακλή με τη φανέλα του οποίου έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία, για να ακολουθήσει το ταξίδι στις ΗΠΑ (2014) όπου συνδύασε βόλεϊ και σπουδές (στα κολλέγια West Virginia & Texas Christian University). Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2018 για λογαριασμό του Ολυμπιακού ατακτώντας το νταμπλ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Ακολούθησε η Θέτιδα Βούλας για να «μετακομίσει» τον Δεκέμβριο στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάιφα ενώ φέτος αγωνίστηκε με τον ΑΟ Θήρας. Είναι διεθνής έχοντας περάσει από όλες τις Εθνικές ομάδες.

 

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X