Ο Σιμάνσκι φέρνει προτάσεις στην ΑΕΚ

Ο Σιμάνσκι φέρνει προτάσεις στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένο θεωρούν στην πατρίδα του Νταμιάν Σιμάνσκι το ενδιαφέρον ομάδων από «σημαντικά», όπως λέγεται, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκτιμώντας πως η δυναμική του Πολωνού μέσου στην αγορά είναι τέτοια που θα μετουσιωθεί σε προτάσεις στην ΑΕΚ.

Πολλά να κρατήσει η ΑΕΚ από την φετινή της αγωνιστική παρουσία δεν έχει. Ακόμη λιγότερα τα όσα κρατάει από την τραγική κατάληξη των playoffs. Μόνη, αδιαμφισβήτητη, σταθερά και προφανώς εξαίρεση στην κατρακύλα ο Νταμιάν Σιμάνσκι, με τον Πολωνό να είναι – ειδικά στο φινάλε της σεζόν – αυτός που κρατήθηκε στο ύψος των περιστάσεων αποτελώντας σταθερά αν όχι τον καλύτερο (που ήταν), τουλάχιστον έναν από τους συνολικά κορυφαίους της χρονιάς για την Ένωση. Κάτι που εξαργυρώνεται – αυτονόητα – και στην αγορά, όπου και θεωρείται πως τη δεδομένη στιγμή ο Σιμάνσκι είναι το Νο1 σε επίπεδο δυναμικής «προϊόν» της ΑΕΚ.

Όχι ακόμη σε επίπεδο προτάσεων, αλλά ενδιαφέροντος. Από την πατρίδα του Πολωνού μέσου προκύπτουν αδιαμφισβήτητες ενδείξεις και πληροφορίες πως οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από «σημαντικά» (όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από πηγές στο επαγγελματικό περιβάλλον του 27χρονου διεθνή χαφ) ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε προτάσεις

Ενδιαφέρον που μετά σχετικής βεβαιότητας εκτιμάται πως θα εξελιχτεί και έχει σαφέστατες, σοβαρότατες πιθανότητες, ώστε να φέρει και προτάσεις στην ΑΕΚ. Το αγωνιστικό πακέτο του Σιμάνσκι προφανώς και έχει πέραση (από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας).

Από εκεί και πέρα, η εταιρεία που τον εκπροσωπεί και έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες στην Ελλάδα είτε σε επίπεδο συμφωνιών είτε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, έχει τις προσβάσεις και τις «πόρτες» σε διεθνές επίπεδο προκειμένου όχι απλώς να συντηρήσει, αλλά και να αξιοποιήσει τέτοιο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό ως παράδειγμα πως πριν την καλοκαιρινή μεταγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι (ομόσταυλος του Σιμάνσκι) στην Charlotte είχαν έρθει στον ΠΑΟΚ προτάσεις στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους από Μπολόνια και Ουνιόν Βερολίνου.

Για τον Σιμάνσκι η ΑΕΚ είχε δώσει 1,2 εκατ. ευρώ στην Αχμάτ Γκρόζνι προκειμένου να ενεργοποιήσει το προ διετίας το buy out που προβλέπονταν στον αρχικό δανεισμό του από το ρωσικό club (έδωσε και 150.000 ευρώ τα οποία θα καταβάλλονταν όταν η Ενωση συμμετάσχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης), με τον Πολωνό να δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι και προφανώς έχουν τον τελευταίο λόγο σε οτιδήποτε αφορά την καριέρα του.

Πηγή: Sport24

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X