Με ρίσκο στα 5ρια σωτηρίας της Εβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ

Με ρίσκο στα 5ρια σωτηρίας της Εβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ

Δύο ειδικά στοιχήματα και μια δυάδα με γκολ για σήμερα από την ομάδα του Betmarket.gr!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Aν μια ομάδα την έχουμε πολυσυζητήσει από αυτή εδώ τη γωνιά είναι η Εβερτον. Και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, έχοντας 3 στα 3 μέχρι τώρα. Υπέρ της με Τσέλσι, κόντρα με Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ.

Σήμερα ξανά μπροστά μας, εντός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Ξανά φαβορί, γιατί καίγεται και παίζει με αδιάφορο. Ιδιες συνθήκες δηλαδή με την Κυριακή, όταν έχασε από την Μπρέντφορντ!

Η αλήθεια είναι πως σήμερα η κόντρα δεν μου βγαίνει. Κυρίως γιατί δεν πιστεύω πως η Πάλας έχει την ίδια όρεξη με τη Μπρέντφορντ. Για τη νεοφώτιστη η χαρά της Πρέμιερ Λιγκ είναι αρκετή για να δώσει κίνητρο. Η Πάλας είναι έμπειρη στην κατηγορία και από τη στιγμή που κέρδισε την παραμονή δεν περιμένω να… σκιστεί. Δεν θα το δώσει φυσικά το ματς, αλλά δεν περιμένω να τρώει και σίδερα.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για την Εβερτον είναι ιδανικές. Στο γήπεδό της, με αδιάφορο αντίπαλο που δεν έχει ούτε… κρυφό κίνητρο και σε ματς που χαρίζει παραμονή αλλά δεν είναι τελικός. Εδώ νομίζω είναι το σημείο κλειδί της αναμέτρησης και έχει να κάνει με την ψυχολογία.

Για την Εβερτον αυτό το ματς είναι ευκαιρία παραμονής. Το κερδίζει και εξασφαλίζει μαθηματικά τη σωτηρία. Τεράστιο κίνητρο, αλλά όχι και πίεση. Γιατί αν δεν κερδίσει, δεν… χάνεται. Και αυτό γιατί θα πρέπει να πάρουν βαθμούς και οι από κάτω, ενώ η ίδια έχει άλλο ένα ματς στο φινάλε εκτός με την Αρσεναλ, όπου επίσης κρατά την τύχη στα χέρια της.

Με λίγα λόγια, κερδίζει και σώζει τη χρονιά. Δεν κερδίζει και έχει κι άλλη ευκαιρία. Ψυχολογικά αυτό, θεωρώ, πως δίνει τεράστιο αβαντάζ. Ο συνδυασμός κινήτρου χωρίς την υποχρέωση του «τώρα ή ποτέ».

Όλα αυτά φυσικά για να εξηγήσω γιατί δεν παίζω Πάλας και όχι για να πείσω τον οποιονδήποτε για τον άσο της Εβερτον. Ναι είναι πιθανός, αλλά στοιχηματικά δεν έχει την παραμικρή αξία.

Προτιμώ να ρισκάρω σε κάποια fun bets. Αν επαληθευτεί το σενάριό μου και η Εβερτον μπει με διάθεση αλλά χωρίς άγχος και συναντήσει έναν αντίπαλο δίχως τεράστια επιθυμία, τότε μπορεί να σκοράρει και νωρίς. Πληρώνει 5.95 μονάδες στη Betshop να βρει over 1,5 γκολ στο ημίχρονο. Ρίσκο που δέχομαι να πάρω, αντίθετα με το 1.90 του άσου.

Σε ειδικά παικτών, στέκομαι στον Μικολένκο. Ο 22χρονος είναι χειμερινό απόκτημα, αλλά με τον ερχομό του σχεδόν κόλλησε covid. Aργησε να μπει στο 100% με την ομάδα και πήρε το πρώτο γεμάτο 90λεπτο στις αρχές Απριλίου. Για τον επόμενο 1,5 μήνα ήταν βασικός και στα 9 παιχνίδια, βγαίνοντας μάλιστα μόνο μια φορά ως αλλαγή.

Η απόδοσή του είναι συνεχώς και καλύτερη στον επιθετικό τομέα, όπου στα τρία από τα πέντε πρόσφατα έχει βρει τελική προσπάθεια. Όπως έχω στο μυαλό μου το σημερινό ματς η Εβερτον θα ανεβάσει αρκετούς παίκτες ψηλά. Ο αριστερός μπακ χαφ θα είναι ένας από αυτούς και μπορεί κάλλιστα να βρει και τελικές ενέργειες. Στο 5.00 από τη Stoiximan.gr να κάνει μια τελική στην εστία.

Δυάδα με Over

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας μου αρέσει το Over στο Βάασα-Ιντερ Τούρκου στη Φιλανδία.

Η νεοφώτιστη Βάασα είναι από τις ομάδες που βγάζουν επιθετικούς αυτοματισμούς. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει σκοράρει 10 φορές στα τέσσερα εκτός έδρας. Λογικά θα το βρει και εντός, με το σημερινό κόντρα στην Ιντερ Τούρκου (3 σερί εκτός έδρας Over) να προσφέρεται για παιχνίδι με γκολ.

Σε δυάδα με το Over 2,5 του Ουνιόν-Φλουμινένσε στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ουνιόν μπορεί να μην έχει γεμάτα σκορ στα παιχνίδια της, αλλά σκοράρει σταθερά σε όλα τα εντός έδρας της, ενώ τα δύο από τα τρία πρόσφατα εκεί ήταν Over. Στη Φλουμινένσε υπάρχει ο επιθετικογενής Ντινίζ, προπονητής που δεν περιμένω να προσεγγίσει αμυντικά την αναμέτρηση. Ειδικά με τη φόρμα της ομάδας του και τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία.

Στο Βελιγράδι έχουμε σήμερα την έναρξη του Final-4. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

Μονά

19/5 –21:45 Εβερτον-Κρίσταλ Πάλας Μικολένκο Over 0,5 σουτ στην εστία (5.00) επί 5 μονάδες στη Stoiximan.gr

19/5 –21:45 Εβερτον-Κρίσταλ Πάλας  Εβερτον Over 1,5 ημίχρονο (5.95) επί 4,25 μονάδες στη Betshop

Δυάδα στη Stoiximan.gr

19/5 –18:00 Bάασα-Ιντερ Τούρκου  Over 2,5 (1.95)

20/5 –01:15 Oυνιόν-Φλουμινένσε  Over 2.5 (2.50)

Στη δυάδα απόδοσης 4.87 ποντάρισμα επί 5.15 μονάδες

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X