Ξεκάθαρος ο Μελισσανίδης: «Ο Μάνταλος θα φύγει όταν θα φύγω εγώ από την ΑΕΚ!»

Ξεκάθαρος ο Μελισσανίδης: «Ο Μάνταλος θα φύγει όταν θα φύγω εγώ από την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον Πέτρο Μάνταλος μετά τις δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου.

Όπως είναι γνωστό λίγα λεπτά μετά από το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα και ξεκαθάρισε ότι εντός των ημερών θα «αναλάβει τις ευθύνες» του «με πράξεις, όχι με λόγια» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Νωρίτερα ο Μάνταλος είχε βιώσει κάτι πολύ σκληρό στο γήπεδο, όταν τον έβριζε εν χορώ μερίδα των οπαδών της ομάδας του. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που εισέπραττε τόση αρνητική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του. Ηταν όμως η πρώτη φορά που πήρε θέση και μάλιστα δημόσια για κάτι τόσο σοβαρό που αφορά τον ίδιο.

Δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος που να «μετέφρασε» διαφορετικά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Άπαντες κατάλαβαν ότι ο Μάνταλος προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Κάτι που δεν είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν όταν υπήρξαν προτάσεις στην ΠΑΕ για την πώλησή του.

Εκτίμηση στον Μάνταλο από τον Μελισσανίδη

Πως αντέδρασε σε όλο αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης; Καταρχάς όλοι γνωρίζουν την εκτίμηση που έχει στον Μάνταλο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως άνθρωπο. Ο Μελισσανίδης δεν ξεχνάει πως όταν ο Μάνταλος ήταν από τα πιο «hot» ονόματα της εγχώριας αγοράς και η ΑΕΚ έπαιζε στη Γ’ εθνική, δεν δίστασε καθόλου να υπογράψει στην ομάδα και να παίξει μαζί της πρώτα στη Β’ Εθνική.

Ούτε ξεχνάει ότι ο Μάνταλος υπέστη δύο φορές χιαστούς και πάλεψε για να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Τέλος, στην τελευταία πρόταση που πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για πώλησή του όταν το θέμα δεν προχώρησε, παρά το ότι ο Μάνταλος έχασε ένα τεράστιο συμβόλαιο «ζωής», όχι μόνο δεν μουρμούρισε αλλά δήλωσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ χαρούμενος που θα παραμείνει στην ομάδα που αγαπάει και προχώρησε σα να μην είχε συμβεί ποτέ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα αρχίσει να παίρνει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην ΑΕΚ, είναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ στο «θέμα Μάνταλου». Και η ατάκα που είπε στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ –την οποία γνωρίζουμε και μεταφέρουμε δίχως την παραμικρή επιφύλαξη ως προς την εγκυρότητα του ρεπορτάζ- ήταν χαρακτηριστική των προθέσεών του: «Ο Μάνταλος θα φύγει όταν θα φύγω εγώ από την ΑΕΚ»!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ σκοπεύει άμεσα να μιλήσει με τον αρχηγό της Ενωσης και να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Μάνταλου. Και τούτο επειδή στη δημόσια τοποθέτησή του έμοιαζε αποφασισμένος αλλά και κουρασμένος απ΄όσα έχει βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εμείς σήμερα μεταφέρουμε στο SDNA την πρόθεση του κ. Μελισσανίδη να κρατήσει τον Πέτρο Μάνταλο στην ΑΕΚ. Το τι θα συμβεί τελικά αφορά τους δυο τους. Και θα το μάθουμε άπαντες μετά από τη συζήτηση που θα έχουν.

πηγή. Sdna

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X