Η Άιντραχτ βγήκε στο Champions League ύστερα από 62 χρόνια

Europa League: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο θρόνο 42 χρόνια μετά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάκτηση του Europa League από την Άιντραχτ είναι μία ιστορική στιγμή για πολλούς λόγους. Οι Γερμανοί πανηγύρισαν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, στον τρίτο τελικό και επιστρέφουν στη διοργάνωση όπου διεκδίκησαν το πρώτο ευρωπαϊκό!

Η κατάκτηση του τουρνουά στέλνει τον κάτοχο στους ομίλους του Champions League, μία διοργάνωση στην οποία η ομάδα της Φρανκφούρτης αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 1959-1960, όταν ακόμα ήταν το νεοσύστατο Κύπελλο Πρωταθλητριών!

Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό χάρη σε δύο εξάρες επί της Ρέιντζερς και ηττήθηκε με το αξεπέραστο 3-7 από τη Ρεάλ στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης!

Χρειάστηκε να περάσουν 62 χρόνια για να βρεθεί ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έστω και δια της τεθλασμένης. Αυτή η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο συμμετοχών είναι και η μεγαλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Άιντραχτ θα βρεθεί στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας ως κάτοχος του Europa League, μαζί με Ρεάλ, Μπάγερν, Παρί, Πόρτο, τον πρωταθλητή Ιταλίας και τον πρωταθλητή Αγγλίας.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X