Διοίκηση ΟΑΚΑ: «Η αποστολή σύμβασης, υπογεγραμμένης μόνο από την ΕΠΟ δεν συνιστά συμφωνία»

Μετατρέπει σε φρούριο το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ, τρεις μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου έκανε νέα… επίθεση στη ΕΠΟ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει έγγραφη συμφωνία / σύμβαση των δύο πλευρών αλλά σύμβαση μόνο με υπογραφή της Ομοσπονδίας!

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ και κατά της ΕΠΟ:

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου διαψεύδει κατηγορηματικά τις διαρροές της ΕΠΟ περί υπογραφής της απαραίτητης Σύμβασης για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Η αποστολή από την ΕΠΟ Σύμβασης, υπογεγραμμένης μόνο από την πλευρά της, η οποία Σύμβαση δεν πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές, δεν συνιστά συμφωνία, αλλά μονομερή και κατακριτέα πράξη.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν χωρούν εκπτώσεις και ως εκ τούτου το ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, το οποίο εξακολουθεί να αρνείται η ΕΠΟ, παρότι διοργανώτρια του Τελικού, είναι μονόδρομος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X