Ρόμα: Μπράβοι των Τζιαλορόσι έδειραν δημοσιογράφους σε δείπνο της ομάδας! (VIDEO)

Ρόμα: Μπράβοι των Τζιαλορόσι έδειραν δημοσιογράφους σε δείπνο της ομάδας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα δυσάρεστο συμβάν φέρει το όνομα της Ρόμα, καθώς μπράβοι του συλλόγου φαίνεται να επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ομαδικού γεύματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «La Repubblica», οι ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Μουρίνιο βγήκαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο της Ρώμης, με δυο ρεπόρτερ να τους ακολουθούν και να τραβούν φωτογραφίες τη στιγμή του δείπνου.

Πολύ γρήγορα ωστόσο τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, αφού οι σωματοφύλακες της Ρόμα άρχισαν να ξυλοκοπούν τους δημοσιογράφους και να τους σπρώχνουν με δύναμη στον τοίχο, ζητώντας με επιτακτικό ύφος να διαγράψουν τις φωτογραφίες.

Στο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρεται πως οι περισσότεροι παίκτες πήραν το μέρος των μπράβων και απαίτησαν τη διαγραφή των αρχείων, με τους δυο ρεπόρτερ ακολούθως να απομακρύνονται «κλωτσηδόν» από το εστιατόριο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X