Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League, είμαι περήφανος για εμάς» (VIDEO)

Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League, είμαι περήφανος για εμάς» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μάχη που δίνει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Premier League αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «reds» μετά το «διπλό» επί της Σαουθάμπτον ο Κώστας Τσιμίκας.

Μιλώντας για τη Λίβερπουλ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον, ο Έλληνας μπακ τόνισε πως η ομάδα του αξίζει την Premier League, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δήλωσε περήφανος για την εξαιρετική πορεία της τη φετινή σεζόν.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Σαουθάμπτον, έπρεπε να είμαστε στο 100%, αλλά για μία ακόμα φορά η ομάδα έδειξε πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Έχουμε πολλές ελπίδες για την Premier League και θα παλέψουμε», επισήμανε.

«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι μας μπροστά στους οπαδούς μας για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη πριν από τον τελικό του Champions League», συμπλήρωσε.

«Απέναντι στην Σαουθάμπτον μείναμε συγκεντρωμένοι 100%, πετύχαμε δύο γκολ και νικήσαμε. Δεν τα παρατάμε ποτέ, αυτή η ομάδα έδειξε μία ακόμα φορά πόσο δυνατή είναι, πνευματικά. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τι ομάδα!. Στην Premier League δίνουμε τα πάντα, πιστεύω ότι αξίζουμε το τρόπαιο αλλά φυσικά και η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους: πήραμε League Cup και FA Cup, είμαστε στον τελικό του Champions League. Είμαστε δεύτεροι στην Premier League, έναν βαθμό πίσω από την Σίτι, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ υπερήφανος και πολύ χαρούμενος για όλους», κατέληξε ο Έλληνας μπακ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X