Έρευνα από την FA για το συμβάν στο Νότιγχαμ - Απειλείται με σοβαρές ποινές η Φόρεστ

Έρευνα από την FA για το συμβάν στο Νότιγχαμ - Απειλείται με σοβαρές ποινές η Φόρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός στην Αγγλία με τα γεγονότα στο Νότιγχαμ. H FA διεξάγει έρευνα, η Ένωση Ποδοσφαιριστών δηλώνει σοκαρισμένη για την επίθεση σε Σαρπ και ελλοχεύει ο κίνδυνος «λουκέτου» στην έδρα της Φόρεστ και όχι μόνο.

Η μαζική εισβολή των οπαδών στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ για να πανηγυρίσουν τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό ανόδου στην Premier League σε συνδυασμό με την αναίτια επίθεση του οπαδού της στον αρχηγό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπίλι Σαρπ θορύβησαν την FA που εξετάζει σύμφωνα με την «Telegraph» την τροποποίηση των ποινών για μία τέτοια ενέργεια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν η FA, σύμφωνα με τη Daily Mail, ανακοίνωσε ότι διεξάγει έκτακτη έρευνα μαζί με τις Αρχές. Επί του θέματος τοποθετήθηκε και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας δηλώνοντας πως «έχουμε λάβει γνώση του πολύ σοβαρού περιστατικού που έλαβε χώρα μετά το ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Σεφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Θα διερευνήσουμε το περιστατικό επειγόντως και θα εργαστούμε μαζί με τους συλλόγους και τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα», συμπλήρωσε. Ταυτόχρονα η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών πρόσθεσε σε ανακοίνωσή της: «Είμαστε σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από την παράλογη επίθεση από έναν οπαδό στον Μπίλι Σαρπ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι χώρος εργασίας για τα μέλη μας. Αυτό είναι ένα από τον αυξανόμενο αριθμό περιστατικών αυτή τη σεζόν».

Έτσι η εφημερίδα αναφέρει πως η Νότιγχαμ κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Μάλιστα στο ρεπορτάζ της η Daily Mail επικαλείται το άρθρο Ε20b του πειθαρχικού κώδικα της FA που αναφέρει ότι οι σύλλογοι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ποινή «από προειδοποίηση έως κλείσιμο του γηπέδου και πιθανή αφαίρεση πόντων, εάν κριθούν ένοχοι ότι δεν έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα».

Και κάπου εδώ έρχεται η Telegraph που επισημαίνει την ανάγκη να τροποποιηθούν οι στους κανονισμούς για τις προβλεπόμενες ποινές που θα επιφέρει μια τέτοια μαζική εισβολή. Μέχρι πρότινος, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμωρούσε με πρόστιμα τους συλλόγους, ωστόσο, αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει από την επόμενη σεζόν και οι σύλλογοι θα έρχονται αντιμέτωποι με βαριές τιμωρίες αποκλεισμού της έδρας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X