Γιοβάνοβιτς: Στον Παναθηναϊκό έως το 2025

Γιοβάνοβιτς: Στον Παναθηναϊκό έως το 2025
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό έως και το 2025.

Τρία 24ωρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους και μάλιστα για δύο χρόνια, με τον Σέρβο τεχνικό!

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι ο 59χρονος προπονητής συναντήθηκε τον Γιάννη Αλαφούζο και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Τονίζεται χαρακτηριστικά: «Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου».
Υπάρχει, επίσης και δήλωση του Γιοβάνοβιτς στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, με τον αναμορφωτή της ομάδας να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του!

Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X