ΑΕΚ: Εμπιστοσύνη στον Άκη Χατζηαντωνίου που συνεχίζει στο ανδρικό βόλεϊ

Εικόνες από το Κέρκης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Άκη Χατζηαντωνίου στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr.

Η διοίκηση έχει συζητήσει με τον έμπειρο προπονητή και έχουν δώσει τα χέρια προκειμένου να πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» εκτιμούν την δουλειά που έγινε φέτος στο βόλεϊ τόσο στο ανδρικό όσο και σε επίπεδο ακαδημιών με την ΑΕΚ να αναδιοργανώνεται από την αρχή. Μπορεί η ομάδα να μην πέτυχε τον στόχο της ανόδου ωστόσο με την παρουσία της μετά από δύο χρόνια απραξίας δημιούργησε δυνατές βάσεις «χτίζοντας» έναν κορμό δικών της παικτών στους οποίους θα στηριχτεί και θα «χτίσει» το μέλλον της. Επιπλέον πετυχημένη κρίνεται και η δουλειά του στις ακαδημίες όπου έχει την γενική επίβλεψη με τους προπονητές που απαρτίζουν το προπονητικό τιμ να δείχνουν με αποτελέσματα την πολύ καλή δουλειά τους. Ο σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τόσο όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι όσο και για τα υπόλοιπα οργανωτικά θέματα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X